Akarsz róla beszélni? – könyvbemutató

MÚOSZ és a Publio Kiadó együttműködésében megjelenő munkák “nulladik” kötete Kocsis-M. Brigitta Akarsz róla beszélni? című könyve. Célunk, hogy a MÚOSZ tagoknak kedvezményes könyvkiadási lehetőséget biztosítsunk. A Publio a MÚOSZ-tagok publikációit több ingyenes szolgáltatással támogatja.
KocsisBrigitta45Sajtonap2016PortreSzukA borkóstolóval egybekötött könyvbemutató július 8-án, pénteken 18 órakor lesz a Zizi Bárban (1051 Budapest, Hercegprímás utca 12.).
Kocsis-M. Brigitta újságíró, a Duna World-ön futó, Novum című tudományos magazin műsorvezetője, 2013-ban lépett be a  szövetségünkbe. 2015-től a MÚOSZ küldöttgyűlésének tagja. Bár ma már médiamunkásként dolgozik, gyerekkora óta ír. A versek voltak a kezdet, és most, 26 évesen ezekből nyújt át egy csokorral. Szókimondó stílusa talán tabukat döntöget, de a feszegetett témák örökérvényűek: szerelem, felnőtté válás, magány, istenkeresés. Csak éppen 21. századi köntösben tálalva, versvideókkal is megtámogatva.


A könyv a Publioboox könyváruházban rendelhető meg: http://publioboox.com/hu_HU/akarsz-rola-beszelni

A Magyar Újságírók Országos Szövetsége és a Publio Kiadó együttműködésének célja, hogy a MÚOSZ tagoknak könyvkiadási lehetőséget biztosítsanak. A Publio a MÚOSZ tagok könyvkiadását több ingyenes szolgáltatással támogatja, segíti:

4436

Fejes István Félévszázad resztlije című könyvét június 21-én mutatták be a Sajtóházban.

Önnek ajánljuk