Szolgáltatások

INGYENES SZOLGÁLTATÁSOK

A szolgáltatások ingyenesek a MÚOSZ tagoknak, továbbá újságírók és média / kommunikáció szakos diákok számára tagság nélkül is. A MÚOSZ ezzel is támogatni kívánja a szakmát és a pályakezdőket.

Sajtójogi tanácsadás

Bejelentkezésre

Sajtójogi tanácsadónk, aki kifejezetten a sajtó-, személyiségi- és szerzői jogi kérdések specialistája, kapacitásának erejéig a jog@muosz.hu címen áll tagjaink rendelkezésére.

Közösségi munkatér (coworking)

Minden munkanap 10.00 - 18.00

Részletek

Álláskeresési tanácsadás

Coaching

Álláskeresési tanácsadás és coaching a kapacitások függvényében elérhető. Időpont kérése: ceo@muosz.hu

 

 

Csendesszoba (quietroom)

Minden munkanap 10.00 - 18.00

Részletek

Klubszoba

Klubszoba

A klubszoba minden munkanap elérhető 10.00 – 18.00 óra között. Ingyenes kávé, tea, ásványvíz, WiFi és kellemes környzezet áll rendelkezésre beszélgetésekhez.

Nyugdíjas klub

Nyugdíjas klub

Kávézó-teázó klubszobánkban várunk minden nyugdíjas tagot a nyugdíjas klub alkalmával, minden hónap elő szerdáján 14.00 – 16.00 óra között.

FIZETŐS SZOLGÁLTATÁSOK, TAGOKNAK KEDVEZMÉNNYEL

Tagjaink számos rendkívül kedvezményes ajánlatot vehetnek igénybe, közöttük széles körű egészségügyi szolgáltatást, T-Mobil internet és mobil előfizetéseket, szálláshely szolgáltatást, továbbá terembérletet. Partnereink kérésére több, a MUOSZ tagoknak járó egyedi kedvezmény nem nyilvános. Ezek egy titkos linken érhetők el, amelyet a tagoknak szóló hírlevélben közlünk, illetve azonosítás után az ügyfélszolgálat szóban, vagy e-mailben megosztja a webcímet. Kapcsolat – kattintson ide.

Tihanyi üdülés

Tihanyi szállás

Részletek

Euro Discount Club

Kedvezmények EDC matricával

Részletek

Egészségügyi szolgáltatások

Egészségügyi szolgáltatások – MÚOSZ-tagoknak kedvezménnye

Részletek

Irodabérlet

MECOB

Részletek

Rendezvényterem

Rendezvényteremek

Részletek