Félévszázad resztlije

Fejes István aranytollas újságíróé az első kötet, amit a Sajtóházban bemutattunk a MÚOSZ és a Publio Kiadó együttműködésében megjelenő munkák közül. Célunk, hogy a MÚOSZ tagoknak kedvezményes könyvkiadási lehetőséget biztosítsunk. A Publio a MÚOSZ-tagok publikációit több ingyenes szolgáltatással támogatja. 
 
fejes_allo„Közel hatvan év az újságírásban: a megjelent cikkek mellett az emlékezet sok meg nem írt történetet, sorsot őriz. Ezekből most teret kap a hengersori vízhordó, a szerkesztőségi kézbesítő és több mint 60 kisember képe, esete. Valóságos korrajz, sokszor nyers, de vidám kép a történelemből” – olvasható Fejes István Félévszázad resztlije címmel megjelent könyvének fülszövegében. Az aranytollas újságíróé az első kötet, amit a Sajtóházban bemutattunk a MÚOSZ és a Publio Kiadó együttműködésében megjelenő munkák közül.
A Magyar Újságírók Országos Szövetsége és a Publio Kiadó együttműködésének célja, hogy a MÚOSZ tagoknak könyvkiadási lehetőséget biztosítsanak. A Publio a MÚOSZ tagok könyvkiadását több ingyenes szolgáltatással támogatja, segíti:
 
4436
 
 
Képernyőfotó 2016-07-01 - 0.39.51
 
fejes_fekvo
Fejes István (balról) és Dr. Nagy Károly, a Borsod-Abaúj-Zemplén megyéből elszármazottakat tömörítő Budapesti Borsodi Kör elnöke

Önnek ajánljuk