Médiatörténelem: Orbán kiadta a parancsot, és Németh Szilárd elkezdte a harcot a sajtóval…

Médiatörténelem: Orbán kiadta a parancsot, és Németh Szilárd elkezdte a harcot a sajtóval, de már rögtön az elején azt sem merte elárulni, kikkel harcol… A 444.hu cikke.

A Fidesz alelnöke és frakcióvezető-helyettese, Németh Szilárd professzionális vagdalkozó a Képviselői Irodaházban tartott sajtótájékoztatót ebben a témában: „Orbán Viktor tusványosi beszédének értékelése.” A beszédet Németh Szilárd nagyjából jól összefoglalta: migránsok, Soros maffiahálózata, blablabla, hutyutyu, stb.

Aztán jöttek a kérdések, és kiderült, hogy hogyan néz ki a gyakorlatban az újságírók elleni küzdelem, amit Orbán Tusnádfürdőn meghirdetett: „A helyzet az, hogy az előttünk álló kampányban nekünk elsősorban a külső erőkkel szemben kell helytállnunk, Soros maffiahálózatával és a brüsszeli bürokratákkal szemben kell állnunk a sarat, meg az általuk működtetett médiával kell megküzdeni a következő kilenc hónapban.”

Nyilas Gergely, az Index újságírója arról kérdezte Némethet, hogy miben áll ez a küzdelem, és melyek azok a médiumok, amiket szerintük a „Soros-féle maffiahálózat” működtet. Mire Németh Szilárd: „Hát tudjuk, nem? Maguk is tudják. Nem tudják? Hát akkor, gondolom, csak kitalálják. Gondolják meg!” Arra a felvetésre, hogy nem hajlandó megnevezni azokat, akiket bűnszervezet tagjainak nevez, azt mondta: „Miért kéne nekem megneveznem? Megneveztem elég sokszor!”

A teljes cikk ide kattintva olvasható.

Önnek ajánljuk