Tanfolyamok azoknak, akiket leginkább a valóság érdekel fotográfusként is. Több évtizedes hagyományokat követve, de mindig naprakész, korszerű tematikával dolgozunk. Képzésünk a mai szakmai környezetre készíti föl a hallgatókat aktuális tudásanyagot, praktikus ismereteket nyújtva. A mesterséget elsősorban a gyakorlatban és a gyakorlatból sajátítják el növendékeink. Olyanoktól, akiknek a képeivel naponta találkozhatnak, akik riporterként, képszerkesztőként, kiállítóként meghatározzák a szakmai közéletet. Sokan közülük a mi iskolánkból indultak el, és rendre visszatérnek ide, hogy átadják a tudásukat a következő generációknak.

Azokat, akik szeretnék fejleszteni a technikai tudásukat. Akik az elképzelt, eltervezett és vágyott fotóikat valamiért nem mindig tudják elkészíteni. Akik magabiztosabban szeretnék kezelni a kamerát. Akik érdeklődnek a Riport és dokumentarista képzésünk iránt, de először szívesen pótolnák a szakmai hiányosságaikat.

Tanfolyam indulása

 
2022. szeptember 10. – szeptember 30.

4 alkalom 12 óra szombat délutánonként és péntek este 
alkalmanként 3×45 perc

Tanfolyam indulása

 
2022. október 1. – 2023. február 25.

21 alkalom 88 óra szombat délután és ritkán pénteken este alkalmanként 3×45 perc vagy 4×45 perc

Akiket érdekel a dokumentarista fotográfia, a megörökítés mint olyan. Akik tisztábban szeretnék látni, hogy mi a realitás ma az emelt szintű fotózás területén. Akik fejleszteni akarják a technikájukat, látásmódjukat, gondolkodásukat.

Akik már komolyabban foglalkoznak a dokumentarista fotográfiával, vagy elvégezték a Riport és dokumentarista fotó 1. tanfolyamunkat. Már rendelkeznek szakmai ismeretekkel és szakmakultúrával, de úgy érzik, elmélyítenék a tudásukat, csiszolnák képességeiket, fejlesztenék a látásmódjukat.

Tanfolyam indulása

 
2023. március 1. – 2023. május 27.

12 alkalom 50 óra szombat és ritkán péntek
alkalmanként 3×45 perc vagy 4×45 perc

 

Kapcsolat: Orbán Laura irodavezető
telefon: 06 (1) 478-9043
e-mail: iroda@muosz.hu

Szakmai tájékoztatás: Szarka Klára
telefon: +36 30 9825929
e-mail: fotoripoteriskola@muosz.hu