Telekom

Új tarifák a Telekomtól – négyféle csomag MÚOSZ-tagoknak!

A megújult szerződés alapján a Telekom május 10-e után automatikusan átváltotta a már meglévő, MÚOSZ-hoz köthető előfizetéseket az új, kedvezőbb csomagra. Jó hír, hogy esetükben a jogosultságot először csak az év végén ellenőrzik. Akik eddig nem voltak tagjai a flottának, de most csatlakozni szeretnének, érvényes MÚOSZ-igazolványukkal bármelyik üzletben igényelhetik a belépést, vagyis az új csomagok valamelyikét.

Ha az előfizető és a számlafizető neve eltér, választanunk kell egyet, vagyis el kell dönteni, hogy milyen néven – magányszemélyként vagy céges előfizetőként – leszünk elő- és számlafizetők. Erre a döntésre három hónapig ingyenes lehetőséget biztosít a Telekom.

muosz_tajekoztato_16_apr_cegek-page-001muosz_tajekoztato_16_apr_maganszemelyek-page-001

Örömmel értesültünk arról, hogy az új MÚOSZ-kedvezménycsomagról megjelent hír közzététele óta eltelt rövid idő alatt már több budapesti és vidéki kollégánk sikerrel váltott a számára legkedvezőbb variációra. A technikai előmunkálatok befejeződtek, május 10-től a Telekom üzleteiben az ország bármely pontján felkészülten fogadják az újságírókat. Kérjük, hivatkozzanak a „MÚOSZ-flottára” és vigyék magukkal a 2016-ra érvényes MÚOSZ-igazolványt is!

Az új MÚOSZ-kedvezményes csomagban céges és magánszemélyes előfizetési lehetőség van, és mindkettőn belül választható egy szerényebb forgalomhoz igazodó „alap” csomag és egy drágább alapdíjjal előfizethető „korlátlan” csomag.

Vezetékes internetszolgáltatás a Telekomtól

A MÚOSZ tagjai a mobiltelefonos kedvezmény mellett újra igényelhetik a Magyar Telekom vezetékes internetszolgáltatását. A szerződés a piaci kínálatban elérhető legkedvezményesebb árhoz képest további 15% kedvezményt biztosít tagjainknak a „NetMánia” otthoni vezetékes internetszolgáltatások önálló megrendelése esetén. A szolgáltatás a Telekom üzleteiben a 2016-os érvényesítő matricával ellátott MÚOSZ-igazolvány felmutatásával rendelhető meg.Az ügyintézés során hivatkozzanak a Telekom belső intranetes oldalára, a Magic Bookra, ahol részletes leírás található a MÚOSZ-tagoknak nyújtott kedvezményekről.

***

Az új feltételekről szóló részletes tájékoztató az iroda@muosz.hu címen igényelhető. Kérjük, ugyanitt jelezzék az ügyintézésben előforduló esetleges hibákat, hogy a Telekommal együttműködve azok a lehető leggyorsabban javíthatók legyenek!