A pekingi Capital Airlines a Hahn Air legújabb partnere

A Capital Airlines (JD) kínai légitársaság a Hahn Airrel megkötött „Interline Electronic Ticketing” szerződés alapján a légitársaság járataira mostantól értékesíthetők lesznek repülőjegyei olyan országokban is, ahol a Capital Airlines nem tagja a helyi BSP-nek.

Capital Airlines Airbus A330-243-as Phoenix International Airporton

A pekingi központú társaság 78 Airbusával több, mint 200 belföldi és nemzetközi állomásra repül, többek között Madridba, Moszkvába, Sydneybe, Hongkongba, Makaóba és Tajvanra. Jelenleg 10 ország 73 városába közlekednek  gépeik.

A pekingi Capital Airlines a Hahn Air 12. partnere a Kínai Népköztársaságban jelentette be Steve Knackstedt, a Hahn Air kereskedelmi elnökhelyettese. Ezzel több, mint 100.000 utazási iroda, a világ 190 városában  hozzáférhet a kínai piacon szerződött légitársaságok járataihoz.

A Capital Airlines 2016-ban új járatokat indított  Qingdao-Melbourne, Hangzhou-Chengdu-Madrid és Hangzhou-Qingdao-Vancouver között. 2017-ben újabb járatok beindítását tervezik  Hangzhou-Peking-Lisszabon között. Ez lesz az első közvetlen járat Kína és Portugália  között.Szintén 2017-ben indul a Qingdao-Moszkva, Qingdao-London Heathrow és Qingdao-Sydney útvonalakon a Capital Airlines járata.  

2016-ban a Skytrax a Capital Airlines-nak ítélte oda  Kína 10 legjobb regionális légitársasága cím egyikét.

Repülőjegyeket a magyarországi vezérképviseletnél, az Aviation Bt-nél, illetve a velük kapcsolatban lévő utazási irodákon  keresztül tudnak foglalni.

S.R.
Capital Airlines fotó

Önnek ajánljuk