Jet Airways-szal Párizs-Mumbai útvonalon

A Jet Airways most zökkenőmentes csatlakozást biztosít Észak Amerika és Európa között, Párizson keresztül, melyeket két nagy partnerével, a Delta Airlines-al és az Air France-el közösen alakított ki.  Az új menetrend szerint, 2016 október 30-tól a Mumbai – Párizs közt közlekedő gép IST 02.50-kor fog felszállni, és helyi idő szerint 08.20-kor fog Párizsba érkezni. Visszaúton helyi idő szerint 11.30-kor fogja Párizst elhagyni, és IST 00.45-kor fog Mumbaiba érkezni a következő napon. Ezen az útvonalon közlekedő Airbus A330-200-as gépek összesen 254 hellyel rendelkeznek, melyből 18 hely Premier osztályon és 236 hely Economy osztályon van kialakítva.

jet-airways-gurul-abu-dzabiban

Így a csatlakozás zökkenőmentesen elérhető több mint 25 európai városba és több mint 10 észak-amerikai desztinációra: Párizsból – európai desztinációk: Amsterdam, Barcelona, Berlin, Birmingham, Koppenhága, Dublin, Frankfurt, Genf, Madrid, Manchester, München, Nizza, Oslo, Prága, Stockholm, Stuttgart, Bécs és Zürich; Párizsból észak-amerikai desztinációk: Boston, Chicago, Cincinnati, Houston, Los Angeles, Miami, New York, Newark, San Francisco, Washington, Vancouver, Montréal és Mexikóváros.

A Jet Airways csoport flottája 117 repülőgépet tartalmaz, melynek típusai: Boeing 777-300 ER, Airbus A330-200/300 és az új generációs Boeing 737-es és ATR 72-500/600-as. A flotta átlagéletkora 7,33 év, mely a régióba az egyik legfiatalabb géppark.

Mivel a Jet Airways számos belföldi járatot működtet Indián belül, így a nemzetközi járatok mellett, most egy könnyen értékesíthető légi bérletet is bevezetett: EXPLORE INDIA PASS néven. A légi bérlet egy nemzetközi jegyet és minimum 3 kupont tartalmaz belföldi járatra, akár 3 zónán keresztül, melyeknek nem kell egybefüggőnek lenniük. Ezek a járatok egy foglalási kód alatt, egy jegyben kiállíthatóak, és automatizáltan elérhetőek a foglalási rendszerekben és a weben is.jet-airways-fedelzeti-kiszolgalas

Az új légi bérlet azért hasznos, mert folyamatos, rugalmas és kedvező, Economy osztályon 23 kg és Premiere osztályon 46 kg feladható poggyászkeretet tesz lehetővé.

Bővebben itt érhető el róla infó.

T.M.

Önnek ajánljuk