Zenei témájú karikatúrakiállítással ünnepeljük idén is a Zene Világnapját!

A Zene Világnapja alkalmából a MÚOSZ Magyar Karikatúraművészeti Szakosztálya A zene a karikatúrában címmel karikatúrakiállítást rendez a Fővárosi Szabó Ervin Könyvtár Központi Könyvtár Kisgalériájában (Budapest, Szabó Ervin tér 1., 1088.)

muosz_zene-a-karikaturaban_meghivo

A kiállítás meghívóját Fazekas Ildikó, a Központi Könyvtár kulturális szervezője készítette, a tervező a meghívó színeit a MÚOSZ logójának színeihez igazította! Köszönjük! A meghívón szakosztályunk tagjának, Sándor Róbertnek Bogányi című karikatúrája látható. A kiállítást dr. Dippold Péter a Központi Könyvtár igazgatója fogja megnyitni.

A kiállításmegnyitón jelen lesz Horváth Charlie Liszt Ferenc-díjas énekes, zenész, a rock, a jazz, a blues, a soul és a funk zenei műfajok jellegzetes hangú előadóművésze. Charlie karrierje az Olympia (korábban Decca) együttesben kezdődött, ezután a Generál és a Tátrai Band következett, a szólókarrier 1994-ben indult, az énekes később önálló zenekart is alapított. A nemzetközi hírnévre is szert tett művésznek eddig 38 lemeze jelent meg.

Ünnepeljük együtt a zenét!

A kiállításmegnyitóra mindenkit szeretettel várunk!

MÚOSZ Magyar Karikatúraművészeti Szakosztály
Fábry János

Önnek ajánljuk