Kedvezmények

A MÚOSZ tagjainak kedvezményeket biztosító megállapodásokat folyamatosan bővítjük. Várjuk kollégáink észrevételeit, javaslatait.

 

– Csatlakozási lehetőség a legrégibb magyar sajtószakmai közösséghez, azon belül érdeklődési körök szerint tagolódó tematikus csoportokhoz (szakosztályok). Tagfelvételi tájékoztató >>>

 

– A MÚOSZ-igazolvány felmutatásával csökkentett áron vagy díjmentesen válthatunk jegyet múzeumokba, időszaki és állandó kiállításokra, a munkavégzést biztosító akkreditációhoz juthatunk itthon és külföldön.

 

– A MÚOSZ tagjai és hozzátartozóik tandíjkedvezményt kapnak a Bálint György Újságíró Akadémia képzésein Bővebben >>>– Tagjaink kedvezményes, díjmentes részvételi lehetőséget kapnak a Sajtóházban – elsősorban a MÚOSZ által rendezett – szakmai, kulturális és egyéb programokra.

 

– Pihenés, rekreáció, szakmai programok a MÚOSZ üdülőjében: A felújított tihanyi újságíróüdülő három épületben tizennyolc szobával, étkező- és rendezvényteremmel – egész évben – várja a kollégákat. Bővebben >>>

 

Patakpart Horgászegyesület: a Gödöllő és Isaszeg között

található ötholdas tó pihenőparkjában szeretettel várjuk kollégáinkat és családtagjaikat. A MÚOSZ tagjai kedvezményes befizetés mellett kérhetik tagfelvételüket a horgászegyesületbe.

 

– Elsősorban újságírói tevékenységgel összefüggő ügyekben – az egyéni adóbevallás időszakában – adótanácsadást biztosít tagjainak a MÚOSZ előzetes bejelentkezéssel, időpont egyeztetéssel.

 

– Tagjaink számára díjmentes munkakeresési lehetőség kínálunk a MÚOSZ honlapján és elektronikus hírlevelében. Online információs rendszerünk naprakészen tájékoztat a szakmával kapcsolatos hazai és nemzetközi hírekről, ösztöndíjakról, pályázati lehetőségekről és a legújabb kedvezményekről.

 

Kedvezményes szolgáltatások

Új tarifák a Telekomtól – négyféle csomag MÚOSZ-tagoknak!

A Publio kiadja. A MÚOSZ ingyen megrendezi könyve sajtótájékoztatóját

20% kedvezmény a Kossuth Kiadó boltjaiban

– A Danavox-H Kft. kedvezményes ajánlata MÚOSZ-tagoknak

– Benyovszky Orvosi Központ

– Mediációs szolgáltatás MÚOSZ-tagoknak féláron

Az ABIGAIL Galéria és Aukciós Ház kedvezményt ad tagjainknak

A MÚOSZ és a TrM Fordítóiroda megállapodást kötött

Villámfordítás: MÚOSZ-tagoknak kedvezményekkel

Magyar Sajtóanyag Adatbázis: MÚOSZ-tagoknak kedvezménnyel! 

Gerinctorna és dinamikus jóga – Nagy Nórával a Sajtóházban!

 

– A MÚOSZ és a DiscountClub Kft. együttműködésének köszönhetően a MÚOSZ tagjai kedvezményeket kapnak országszerte több száz kisebb-nagyobb cégtől, ha felmutatják a MÚOSZ és az EDC által közösen kiállított „EDC Silver” vásárlói kártyájukat. A kártyát évről évre a MÚOSZ-igazolvány érvényesítésével egy időben újíthatjuk meg. Bővebben >>> 

 

A kedvezményes megállapodások felülvizsgálatát, bővítését folytatjuk. Javaslataikat, észrevételeket előre is köszönjük!

 

További információ

+361-478-9040

E-mail: iroda@muosz.hu