Kérdőíves felmérés a MÚOSZ-ról

Tagtársaink segítségét kérjük, abban, hogy szövetségünk a jövőben még jobban szolgálhassa tagjait, és a MÚOSZ oly’ módon változhasson, oly módon, hogy az valamennyi tagtársunk érdekét szolgálja! Ehhez első lépésként összeállítottunk egy on-line kérdőívet.

Mivel az elmúlt években rengeteget változott a médiamunkások egzisztenciális helyzete, valamint a médiapolitikai, technikai, szakmai, gazdasági és társadalmi környezetünk is, így alapkérdéseket kell firtatnunk: kik vagyunk még együtt a MÚOSZ-ban? Milyen körülmények között dolgozunk? Miben látjuk szakmai szövetségük mai és talán változó feladatait? Milyen szolgáltatásokat várunk, remélünk az újságíró-szövetségtől?

A kérdőív kitöltése nem kíván többet tíz percnél. A kitöltő nevének megadását nem kérjük, a kérdőív anonim, de ha akarja, a végén ki-ki megadhatja nekünk e-mail-címét, ahogyan azt is jelezheti, ha szívesen venne részt a szövetséget érintő további elektronikus konzultációban is.

Az on-line kérdőívet ide kattintva, illetve a https://goo.gl/forms/xTLMGvuWIiv9AEs62 linken éri el. A válaszokat január 20-ig kérjük, várjuk.

Tagjaink segítségét és közreműködését előre is köszönjük!

Önnek ajánljuk