Közlemény az újságírók kedvezményes orvosi egészségügyi ellátásáról

A Benyovszky Orvosi Központ továbbra is szolgáltat az újságíróknak

A Benyovszky Orvosi Központ (BOK) a továbbiakban is szerepet vállal a magyar újságírók orvosi-egészségügyi ellátásában. Az erre vonatkozó megállapodás meghosszabbítását a MÚOSZ elnöke és a BOK igazgatója írta alá, újabb három évre, az érvényes tagsági viszonnyal rendelkezők és közvetlen hozzátartozóik vehetik igénybe az egészségügyi szolgáltatásokat. A  kedvezményes lehetőségek a standard csökkentett szolgáltatási díjakon felül, havonta változó kedvezményes mértékben és szakterületeken vehetők igénybe. (Ezekről a honlapon és a hírlevelekben adnak tájékoztatást.)

Az együttműködés alapja az a szándék, amely a szervezet tagjai és hozzátartozói egészségi állapotának megőrzésében, a kívánatos életmód, a betegségek megelőzésében, betegség esetén megfelelő  szakmai diagnózis és terápiás eljárások elérésében való közreműködésre irányul, szükség esetén  közvetítés a szakintézményekbe és szakgyógyítókhoz.

Az elmúlt két évben egyre több újságíró élt a kedvezményes és soron kívüli lehetőségekkel, vette igénybe az egészségügyi szolgáltatásokat, amelyek száma folyamatosan emelkedik. Alvásgyógyászat, belgyógyászat, bőrgyógyászat, endokrinológia, fül-orr-gégészet, gyermekgyógyászat, gyógymasszás, kardiológia, laborvizsgálat, urológia, neurológia, nőgyógyászat, onkológiai tanácsadás, ultrahang vizsgálatok, reumatológia, proktológia, pszichiátria és hagyományos kínai gyógyászat (akupunktúra, akupresszúra, fitoterápia) szakterületeken végzik a vizsgálatokat (www.orvosikozpont.hu).

Tóth Károly (Magyar Újságírók Országos Szövetsége)
G. Németh György (Benyovszky Orvosi Központ)

A szerzőről

Önnek ajánljuk