„ÉV FESZTIVÁL SAJTÓFOTÓJA” PÁLYÁZAT 

MUTASD MEG A FESZTIVÁL ÉLETÉRZÉST!

Magyarország a fesztiválok országa, 2016-ban is több tucat különböző rendezvényen várják a bulizni, művelődni, kikapcsolódni vágyókat. 

Az élmények felejthetetlenné tételének egyik eszköze a fotó, ezért a HEINEKEN Hungária, a hazai fesztiválok fő támogatójaként a nagy érdeklődésre tekintettel, idén is meghirdeti az év fesztivál sajtófotója pályázatát, azoknak a fotóriportereknek, akik a lehető legjobban képesek átadni egy fénykép vagy egy egyperces videó erejével a fesztiválhangulatot, a különleges pillanatokat, a fesztivál életérzést. 

A pályázatra idén két kategóriában lehet nevezni: 

  1. sajtófotóval 
  2. egyperces videóval. 

A döntőbe jutott alkotásokból kiállítást szervez a HEINEKEN Hungária, az Év Fesztivál Sajtófotójának és videójának alkotója pedig egy-egy kétnapos, kétszemélyes utazást nyer Amsterdamba, a HEINEKEN Experience Múzeumba.

heineken_palyazat

A legjobb 25 év alatti fotós által készített pályázatot külön díjjal jutalmazzuk. A Junior Sajtófotó különdíj nyertesét egy 2017-es Fesztivál Passporttal jutalmazzuk, amely 1-1 napi belépőre jogosítja fel tulajdonosát a 2017-es Fishing on Orfűre, Volt Fesztiválra, Balaton Soundra és East Festre.

A képek beküldési határideje: 2016. augusztus 31.

A pályázó fotók és videók a heineken@uniomedia.com email címen küldhetőek be. Egy pályázó maximum 5 fotóval vagy 2 filmmel pályázhat, a képeket egyesével kérjük elküldeni, a fotók mérete nem haladhatja meg a 10 MB-ot. A filmeket pedig wetransfer-rel kérjük elküldeni szintén a heineken@uniomedia.com email címre.

A pályázat leadásával a pályázó elfogadja a játékszabályzatban foglaltakat. 

További információ a www.heinekenhungaria.hu oldalon.

Önnek ajánljuk