Nemzetközi kapcsolatok mesterképzés

Terrorizmus. Klímaváltozás. Menekültválság. Összeomló gazdaságok. Járványok. Napjaink sürgető globális kihívásai nem elszigetelt problémák.

„Ahogy a globális problémát egyre nyilvánvalóbbá válnak, úgy szükség van arra, hogy az emberek megértsék őket, és lássák az összefüggéseket” – mondja Carmen Iezzi Mezzera, a Nemzetközi Kapcsolatok Képzések Szövetségének elnöke (APSIA).

A nemzetközi kapcsolatok mesterképzési programja felkészíti a hallgatókat a munkapiacon való érvényesülésre, ahol nem csak a szaktudás, hanem a rugalmasság, a különböző perspektívák megértésének és a különböző problémák közötti kapcsolat érzékelésének képessége. Amellett, hogy jártasságot szereznek olyan területeken, mint a közgazdaságtan, a statisztika vagy az idegen nyelvek, az ilyen diplomával rendelkezők képesek problémaelemzésre, hatékonyan kommunikálnak különböző kultúrákból érkező közönséggel, és jól kezelik a kulcsfontosságú kapcsolatokat. A diploma széleskörűen felhasználható képzettséget ad, a világgazdaságtól a nemzetközi viszályok kezeléséig számos területen alkalmazható.

Július 21-én és november 16-án a Nemzetközi Kapcsolatok Képzések Szövetsége (APSIA) virtuális börzét tart, amelyen az érdeklődők felvehetik a kapcsolatot a szövetség a világ számos pontján megtalálható tagintézményeivel. Ősszel személyesen is bemutatkoznak New York-ban, Washingtonban, Torontóban, Chicagóban, Berlinben, Párizsban és Stockholmban. Továbbá az APSIA havi egyórás, ingyenes online szemináriumokat tart Legjobb gyakorlatok az iskola elvégzéséhez címmel. A legközelebbi szemináriumok időpontja: július 7. és augusztus 16.

További információ ide kattintva (angol).

Önnek ajánljuk