Online videósok, figyelem!

Június 6-ig nevezhetnek az online szerkesztőségek, médiacégek, reklámcégek a Kreatív által szervezett Online Video Award versenyre.
 
Idén nyolcadik alkalommal hirdeti meg versenyét a Kreatív a 2015. január 1. és 2016. június 1. között, elsődlegesen online, illetve mobileszköz-alapú felületen publikált videók alkotói számára.

onlinevideo
 

A szerkesztett webvideós tartalmak kategóriába nevezhető minden olyan videós alkotás, amely valamilyen eseményt, aktuális történést rögzít, tehát videós híreket, tudósításokat, riportokat, dokumentumfilmeket, de még fikciós sorozatokat is várunk, akár szórakoztató bulváros, akár komolyabb témát dolgoznak fel. Ebbe a kategóriába főleg online szerkesztőségek, médiumok vagy egyéni alkotók szoktak nevezni.

A márkázott webvideós tartalmak kategóriában olyan webes mozgóképes alkotásokat várnak, ami valamilyen cég, márka, termék kommunikációjának segítésére született. Ilyen lehet a klasszikus pr-film egy cégről, vagy egy vírusreklám, de nevezhető egy márkához kapcsolódó sorozat is. Ebbe a kategóriába főként reklámügynökségek, pr-cégek, vagy egy-egy márka személyes tanácsadója szokott nevezni.

Önnek ajánljuk