BUDAPEST MÁSKÉPp – Fotóutcából a Sajtóházba

A Nagymező utcai Fotóutca Fesztivál egyik leglátogatottabb konténertárlata volt a MÚOSZ Bálint György Akadémia fotóriporter szakos hallgatóinak bemutatkozó kiállítása. A sikeres összeállítás immár a Sajtóházban látható. Szeptembertől új évfolyam indul!

fotoutca_fesztival_bgya_fotoriporterek

„Tizenkét formálódó képsorozat egy-egy kockája. Megszólítják-e egymást? Összeköt-e a közös iskola?

A MÚOSZ Bálint György Akadémia fotóriporter hallgatóinak alkalmi tárlata ezekre a kérdésekre adott válaszként is értelmezhető. A feladatot a fenti címmel Szigeti Tamás, a képzés vezető tanára fogalmazta meg az év elején, azóta dolgozik ki-ki a saját anyagán.

A várost magában, magát a városban keresve.”

Egy hete a Fotóutca Fesztivál keretében, a Capa Központ előtt a fenti koncepció alapján összeállt anyag nagy sikerrel mutatkozott be.

Az idei évfolyam tizenkét hallgatójának képei mától a Mikszáth-terembe vezető folyosón – a Sajtóház egyik legforgalmasabb pontján – fogasokra installálva láthatók.

A kiállítás május második hetétől az első emeleti falakra költözik. Megtekinthető egy hónapon át a Sajtóház nyitva tartási idejében, hétköznap 8 és 19 óra között. (Kivételt képeznek azok az időpontok, amikor a teremben rendezvény van. Kérjük, erről érdeklődjön a 478-90-40-es központi telefonszámon.) A belépés díjtalan.

A profi fotóriporterek generációit kibocsátó MÚOSZ-iskola ősztől új évfolyamot indít. Jelentkezés, információ az arkus@muosz.hu címen.

Önnek ajánljuk