Közösségi munkatér és csendes dolgozószoba a belvárosban

Örömmel tájékoztatjuk az újságíró-közösséget, hogy a MÚOSZ-székházban (Budapest VI. kerület, Vörösmarty utca 47/a) egy ingyenesen használható, 14 személyes közösségi munkateret és egy csendes, 1-4 főt befogadó dolgozószobát alakítottunk ki, amelyek 2017. november 6-tól érhetők el.

A közösségi tér (coworking space) előzetes bejelentkezés nélkül használható újságírói munkához, például sajtótájékoztatók előtt vagy után. A tizennégy fős kapacitású helyiséghez wi-fi-t, mosdót, melegítőkonyhát, hűtőszekrényt, vizet és kávét biztosítunk. A közösségi tér használatnak a MÚOSZ-tagság nem feltétele. A helyiség hétköznap 10.00 és 18.00 óra között elérhető, az igénybe vételéhez pedig a Sajtóház recepcióján bejelentkezés szükséges, arcképes igazolvánnyal.

A dolgozószoba (quietroom) kizárólag előzetes elektronikus foglalással használható. Foglalni a https://mecob.skedda.com címen lehet. A használathoz érvényes MÚOSZ-igazolvány szükséges, amelyet a recepción le kell adni, majd távozáskor lehet felvenni. A dolgozószoba hétköznap 10.00 és 18.00 óra között elérhető, és kizárólag páros órakor megkezdett, két órás blokkokban foglalható. Természetesen rövidebb időre is használható, mert az érkezési időpont nem kötött, de a blokk végén a helyiséget el kell hagyni.

A Sajtóházban bérelhető termekről és tárgyalókról bővebb információ ide kattintva olvasható. 

Önnek ajánljuk