Egészségügyi szolgáltatások

A Centrum-Lab Kft. a gyors, megbízható laborvizsgálatok egyik legprofesszionálisabb és a legdinamikusabban növekvő szolgáltatója Magyarországon. Világszínvonalú csúcstechnikával felszerelt központi laboratóriuma a teljes klinikai laboratóriumi vizsgálati palettát biztosítja, és ezek eredményeit többnyire 24 órán belül e-mailen is elküldik a pácienseknek. A Centrum-Lab szolgáltatásainak áraiból  20 százalék kedvezményt kapnak a MÚOSZ tajai.

Ügyfélszolgálat: +36 1 309 4300-ás vagy a +36 30 581 8760


A SYNLAB Magyarország és Európa legnagyobb magán laborszolgáltatója. Széles vizsgálatai palettával rendelkezik, ügyfeleink több mint négyezer vizsgálat közül választhatnak. Humándiagnosztikai, környezetanalitikai és igazságügyi laborszolgáltatásainkat, magas színvonalon, kiváló szakembergárdával és korszerű technikai háttér segítségével végzik. A Synlab szolgáltatásainak áraiból  20 százalék kedvezményt kapnak a MÚOSZ tajai.

Ügyfélszolgálat: a +36 1 5 888 500-as telefonszámon, hétköznapokon 8 és 16 óra között fogadja a hívásokat.


A képalkotó diagnosztikai vizsgálatok listaárából 17% kedvezményt, képalkotó diagnosztikai szűrőcsomagok listaárából 5% kedvezményt ad a MÚOSZ-tagok számára Budapesten, Debrecenben, Győrött, Orosházán és Szegeden az Affidea Diagnosztika.

Az Affidea az elmúlt huszonöt év alatt a legnagyobb hazai képalkotó diagnosztikai szolgáltatóvá nőtte ki magát. 1991 óta van jelen Magyarországon, úttörő munkát vállalva az orvosi képalkotás innovatív fejlesztéseinek honosításában. Központjaik országszerte várják a pácienseket, a fővárosi telephelyek (Mammutt II., Bank Center, Megyeri út, Váci Greens Egészségközpont, Dózsa György út, Péterfy Sándor utcai Kórház és Baleseti Intézet, Nyírő Gyula Kórház, Szent Margit Kórház) mellett Szegeden és Győrött üzemeltetnek a kórházakkal szorosan együttműködve radiológiai, illetve izotóp diagnosztikát.

A kedvezmény igénybevételéhez érvényes újságírói igazolvány bemutatása szükséges a számla kiállítását megelőzően. Javasolt az időpont foglalásakor megemlíteni, hogy a kedvezményt érvényesíteni szeretné az időpontot kérő kolléga, azonban azt kifejezetten kérik az Affidea munkatársai, hogy az érvényes újságírói igazolvány legyen ott a vizsgálatkor, mert a recepciós kollégák ennek hiányában nem érvényesíthetik a MÚOSZ-tagoknak járó kedvezményt fizetéskor! Más kedvezményekkel a fenti kedvezmény nem összevonható!

Információ: https://www.affidea.hu/


Különböző betegségmegelőző CT-vizsgálatokkal, pszichiátriai szakrendeléssel, kardiológiai vizsgálatokkal és endokrinológiai szakrendeléssel várja az érvényes sajtóigazolvánnyal rendelkező MÚOSZ-tagokat a Pozitron Diagnosztikai Központ – amely ráadásul jelentős kedvezményeket is ad e vizsgálatok díjaiból az újságíró-szövetség tagjainak.

Helyszín: 1117 Budapest, Hunyadi János út 9.
Info-vonal: +36 1 505-8888

E-mail: info@pet.hu


Különböző kedvezményes vizsgálatokat kínál MÚOSZ tagoknak a Benyovszky Orvosi Központ.

A vizsgálatok helyszíne: 1089 Budapest, Benyovszky Móric utca 10.

2020. első negyedévi tájékoztató >>>

Érdeklődés, bejelentkezés: +36 1 786 3045; +36 1 336 5161
E-mail: info@orvosikozpont.hu

orvosikozpont.hu