Egészségügyi szolgáltatások

Egészségügyi szolgáltatások – MÚOSZ-tagoknak kedvezménnyel

Bár az orvosi rendelő már nem üzemel a sajtóházban, a MÚOSZ továbbra is mindent megtesz azért, hogy a tagjai magas színvonalú egészségügyi szolgáltatásokat vehessenek igénybe, kedvezményes áron.

Az alábbi szolgáltatóknál elsősorban különböző szűrővizsgálatok vehetők igénybe, a piacinál jóval kedvezőbb feltételekkel mindazon MÚOSZ-tagok számára, akik a szolgáltatások igénybe vételekor felmutatják az érvényes sajtóigazolványukat.


Külön megállapodás keretében a Bajcsy-Zsilinszky Kórház és Rendelőintézet októbertől úgynevezett „kiemelt” ellátást biztosít a Magyar Újságírók Országos Szövetsége tagjainak. A kórházban szinte minden ellátási formában biztosított a legmagasabb szintű gyógyító eljárás.

Az orvosi szolgáltatások igénybevétele előtt be kell jelentkezni Károly Beánál (+36 20 970 3815), aki segít megtalálni a kórházon belül a megfelelő ellátót, valamint az időpont egyeztetésben is közreműködik.

Bővebben a kórház szolgáltatásairól ide kattintva lehet olvasni (pdf).


Különböző szűrővizsgálatokat kínál az őszi hónapokban is kedvezményes áron a Benyovszky Orvosi Központ. A MÚOSZ tagjai – érvényes tagsági igazolvánnyal – többek között fülakupunktúrás fogyókúrás kezelésen, a stroke megelőzését szolgáló kardiológiai vizsgálaton, valamint urológiai, bőrgyógyászati szűrővizsgálaton és alvásvizsgálaton vehetnek részt kedvezménnyel. A központ diagnosztikai eszközparkja nemrég korszerű, új ultrahang-géppel bővült, amelynek kiváló képminőségével és a nagy érzékenységű pulzus- (PW) és color Doppler funkcióival újradefiniálták a pontos, percíz, gyors diagnosztikai vizsgálat fogalmát.

A Benyovszky Orvosi Központ téli kedvezményes ajánlatai szűrővizsgálatokra ide kattintva olvashatók (pdf).

A vizsgálatok helyszíne: 1089 Budapest, Benyovszky Móric utca 10.
Bejelentkezés telefonon: 06 (1) 786 3045; 06 (30) 336 5161
Bejelentkezés e-mailen: info@orvosikozpont.hu


A képalkotó diagnosztikai vizsgálatok listaárából 17% kedvezményt, képalkotó diagnosztikai szűrőcsomagok listaárából 5% kedvezményt ad a MÚOSZ-tagok számára Budapesten, Debrecenben, Győrött, Orosházán és Szegeden az Affidea Diagnosztika.

Az Affidea az elmúlt huszonöt év alatt a legnagyobb hazai képalkotó diagnosztikai szolgáltatóvá nőtte ki magát. 1991 óta van jelen Magyarországon, úttörő munkát vállalva az orvosi képalkotás innovatív fejlesztéseinek honosításában. Országszerte 12 központban várja a pácienseket, a fővárosi telephelyek mellett Szegeden, Győrött, Orosházán és Debrecenben üzemelteti a kórházakkal szorosan együttműködve radiológiai, illetve izotóp diagnosztikát.

A kedvezmény igénybevételéhez érvényes újságírói igazolvány bemutatása szükséges a számla kiállítását megelőzően. Javasolt az időpont foglalásakor megemlíteni, hogy a kedvezményt érvényesíteni szeretné az időpontot kérő kolléga, azonban azt kifejezetten kérik az Affidea munkatársai, hogy az érvényes újságírói igazolvány legyen ott a vizsgálatkor, mert a recepciós kollégák ennek hiányában nem érvényesíthetik a MÚOSZ-tagoknak járó kedvezményt fizetéskor! Más kedvezményekkel a fenti kedvezmény nem összevonható!

A kedvezményes szolgáltatások részletes leírása és a vizsgálati helyek elérhetősége (pdf)

Az Affidea privát központok árlistája ide kattintva elérhető.

A kórházi központok árlistája ide kattintva elérhető.


Különböző betegségmegelőző CT-vizsgálatokkal, pszichiátriai szakrendeléssel, kardiológiai vizsgálatokkal és endokrinológiai szakrendeléssel várja az érvényes sajtóigazolvánnyal rendelkező MÚOSZ-tagokat a Pozitron Diagnosztikai Központ – amely ráadásul jelentős kedvezményeket is ad e vizsgálatok díjaiból az újságíró-szövetség tagjainak.

A MÚOSZ-igazolvánnyal igénybe vehető kedvezmények részletei ide kattintva olvashatók (pdf).

A Pozitron Diagnosztikai Központ bemutatkozó brosúrája ide kattintva letölthető (pdf).

Pozitron Diagnosztika Központ, 1117 Budapest, Hunyadi János út 9.
Info-vonal: 06 1 505-8888; Honlap: www.pet.hu; E-mail: info@pet.hu


Kedvezményes áron, 20 százalékos engedménnyel kínálnak laborvizsgálatokat a MÚOSZ tagjainak a SYNLAB és a Centrum-Lab laboratóriumai és vérvételi helyei.

A SYNLAB Magyarország és Európa legnagyobb magán laborszolgáltatója. Széles vizsgálatai palettával rendelkezik, ügyfeleink több mint négyezer vizsgálat közül választhatnak. Humándiagnosztikai, környezetanalitikai és igazságügyi laborszolgáltatásainkat, magas színvonalon, kiváló szakembergárdával és korszerű technikai háttér segítségével végzik. A Synlab szolgáltatásainak árai ide kattintva elérhetőek – ezekből az árakból kapnak a számlán 20 százalék kedvezményt a MÚOSZ tajai.

A Synlab vérvételi helyeinek és laborjainak a listája ide kattintva megtekinthető. A Synlab központi ügyfélszolgálata a +36 (1) 5 888 500-as telefonszámon, hétköznapokon 8 és 16 óra között fogadja a hívásokat.

A Centrum-Lab Kft. a gyors, megbízható laborvizsgálatok egyik legprofesszionálisabb és a legdinamikusabban növekvő szolgáltatója Magyarországon. Világszínvonalú csúcstechnikával felszerelt központi laboratóriumuk a teljes klinikai laboratóriumi vizsgálati palettát biztosítja, és ezek eredményeit többnyire 24 órán belül e-mailen is elküldik a pácienseknek. A Centrum-Lab árlistája ide kattintva letölthető (pdf). Ezekből az árakból kapnak a számlán 20 százalék kedvezményt a MÚOSZ tajai.

A Centrum-Lab vérvételi pontjainkat listája, elérhetősége és nyitva tartása ide kattintva megtekinthető.

Vérvételre jelentkezni és időpontot kérni a +36 (1) 309 4300-ás vagy a +36 (30) 581 8760-as telefonszámon, vagy a centrumlab.hu/vizsgalatra-jelentkezes internetes oldalon lehet.

X