Évadnyitó: merre tart – bukdácsol – a magyar vendéglátás?
A Turisztikai és Gasztronómiai szakosztály szeptember 14-én tartotta évadnyitó ülését a Ráth-Táncsics teremben, amelyre sok kollega volt kíváncsi. Először Kovács ...
A Turisztikai és Gasztronómiai szakosztály szeptember 14-én tartotta évadnyitó ülését a Ráth-Táncsics teremben, amelyre sok kollega volt kíváncsi. Először Kovács ...
Ha azt mondom szüret, te azt mondod ősz. Ha azt mondom fagus, te azt mondod bükk. Ha azt mondom Ödenburg, ...
Az infovilag.hu oldalán jelent meg Elek Lenke, a MÚOSZ Turisztikai és Gasztronómiai Szakosztály vezetőjének alább olvasható cikke egyik tagunk, Vojtek ...
Beleszerettem. Van orvosság? Nem hiszem. Pedig csak véletlenül „találkoztunk”. A közeli panzióból indultam rövid sétára, s ilyenkor persze bámulja az ...
Újabb város „csatlakozott” a TGSZ-ben munkálkodó újságírók által meghódítottak közé. Ezúttal Pápa volt a célpont, s nyugodt szívvel állítom, a ...
Azt már induláskor tudtam, hogy a „talán még törzsszövetségi szinten sem” lévőkkel szemben, mi magyarok, 800 éve vagyunk „alkotmányosak”, sőt ...
Walkó Miklós, a magyar turizmus elmúlt fél évszázadának emblematikus alakja volt a Turisztikai és Gasztronómiai Szakosztály vendége a 2019-es évadnyitó ...
Nagy érdeklődés kísérte a Turisztikai és Gasztronómiai Szakosztály december 12-én megtartott évzáróját. Először a Magyar cukrászdák és kávéházak története című ...
A Turisztikai és Gasztronómiai Szakosztály fórumán Bánkuti András, a Digitális Fotó Magazin főszerkesztője, a MÚOSZ Fotóriporter Szakosztályának elnöke tartott előadást.
Október másodikán a MÚOSZ székházában Bánkuti András, a MÚOSZ Fotóriporterek Szakosztályának elnöke előadást tart, valamint kérdésekre válaszol a mára elharapózott ...
Hétfő | 11.00 – 16.00 |
Kedd | 13.00 – 18.00 |
Szerda | 11.00 – 16.00 |
Csütörtök | 11.00 – 16.00 |
Péntek | 9.00 – 14.00 |
E-mail: uf@muosz.hu
1064 Budapest,
Vörösmarty u. 47/A
Központi telefon:
(1) 478-9040
Titkárság: iroda@muosz.hu
Copyright © 2016 by Magyar Újságírók Országos Szövetsége.