MÚOSZ-kártya

Kedvezmények EDC matricával

Hétről hétre bővül és mára eléri az 1293-at azoknak az üzleteknek és szolgáltatóknak a listája, amelyek átlagosan 11,4 százalékos árengedményt adnak mindazoknak, akik vásárláskor felmutatják a Magyar Újságírók Országos Szövetsége EDC-logós kártyáját. A kedvezményt adó üzletek teljes katalógusa ide kattintva letölthető.

A tagsági igazolványon megtalálható az Euro Discount Club (EDC) ezüst emblémája, így országszerte már több mint ezer üzletben, szolgáltatónál jelentős kedvezményeket vehetnek igénybe tagtársaink. Az EDC kedvezményt adó partnerei között könyvesboltok, divatcikk-, méteráru- és lakberendezési szaküzletek, autóalkatrész- és műszakicikk-áruházak, valamint éttermek is szerepelnek. A kedvezmények igénybe vételéhez nélkülözhetetlen, hogy a kártyára fel legyen ragasztva az a vonalkódos érvényesítő matrica, amelyet a tagdíjuk befizetését követően küldünk meg tagjainknak.

A kedvezményt adó üzletek, illetve szolgáltatók között ott vannak többek között a Hertz autókölcsönzők (20%), a Pizza King éttermek (15%), a budapesti Vasedény üzletek (10%), a Pátria papír-, írószer- és nyomtatványboltok (az országban 23 helyen 10% kedvezménnyel), a fővárosi KeS Papír Szaküzletek (10%),  a KIKOL fenyőbútorboltok (5%), a GUESS divatáru-üzletek (10%), az Oázis kertészetek (7%), a Thomas Jeans üzletek (10%), a Konkurencia fehérnemű-szaküzletek (10%), a Gravír Expressz üzletek (10%), a Játékvár játékáruházak (5%) vagy például a budapesti Főzelékfaló ételbárok (10%) is.

 

A kedvezményt adó üzletek részletes adatai régiós bontásban a www.edc.hu/kereso internetes oldalon kereshetők.