MÚOSZ-kártya

Kedvezmények a MÚOSZ-kártyával

Hétről hétre bővül és mára eléri az 1167-et azoknak az üzleteknek és szolgáltatóknak a listája, amelyek átlagosan 11,4 százalékos árengedményt adnak mindazoknak, akik vásárláskor felmutatják a Magyar Újságírók Országos Szövetsége EDC-logós kártyáját. A kedvezményt adó üzletek teljes katalógusa ide kattintva letölthető.

A tagsági igazolványon megtalálható az Euro Discount Club (EDC) ezüst emblémája, így országszerte már több mint ezer üzletben, szolgáltatónál jelentős kedvezményeket vehetnek igénybe tagtársaink. Az EDC kedvezményt adó partnerei között könyvesboltok, divatcikk-, méteráru- és lakberendezési szaküzletek, autóalkatrész- és műszakicikk-áruházak, valamint éttermek is szerepelnek. A kedvezmények igénybe vételéhez nélkülözhetetlen, hogy a kártyára fel legyen ragasztva az a vonalkódos érvényesítő matrica, amelyet a tagdíjuk befizetését követően küldünk meg tagjainknak.

A kedvezményt adó üzletek, illetve szolgáltatók között ott vannak többek között a Hertz autókölcsönzők (20%), a Pizza King éttermek (15%), a budapesti Vasedény üzletek (10%), a Pátria papír-, írószer- és nyomtatványboltok (az országban 23 helyen 10% kedvezménnyel), a fővárosi KeS Papír Szaküzletek (10%),  a KIKOL fenyőbútorboltok (5%), a GUESS divatáru-üzletek (10%), az Oázis kertészetek (7%), a Thomas Jeans üzletek (10%), a Konkurencia fehérnemű-szaküzletek (10%), a Gravír Expressz üzletek (10%), a Játékvár játékáruházak (5%) vagy például a budapesti Főzelékfaló ételbárok (10%) is.

Nyáron külön érdekes lehet, hogy a hazai szállodák közül kedvezménnyel várja az EDC-logós kártyát felmutató, MÚOSZ-tag vendégeket a hajdúszoboszlói Hotel Silver**** superior (10% kedvezmény), a tatai Old Lake Golf Club & Diana Golf Hotel**** (20%), a gyöngyösi Hotel Opál*** superior (15%), a soproni Best Western Pannonia Hotel (10%), ugyancsak Sopronban a Boutique Hotel Civitas (10%), a sárvári Hotel Arborétum (10%), az egri Hotel Aqua Eger*** (10%), a poroszlói Tisza tó Wellness és Konferencia Hotel (10%), a szolnoki Sóház Hotel*** és Apartmanszálloda*** (10%), a pomázi Kara Hotel** (20%), a sormási István Hotel-Étterem-Panzió (10%), a szilvásváradi Lipicai Szálloda, Turistaház és Étterem (10%), valamint a budapesti Fortuna Szálloda- és Étteremhajó (10%) is.

A kedvezményt adó szálláshely-szolgáltatók között olcsóbb árfekvésű panziók is vannak szép számmal. Kedvezményt ad a MÚOSZ EDC-logós kártyájára a hajdúszoboszlói Lorena Panzió (20%), a gyulai Székely Panzió (10%), a tatabányai Turul Panzió (10%), a badacsonytördemici Andreas Wellness és Borház Panzió (10%), a balatonfenyvesi Péter Panzió (5%), a soproni Vadászkürt Panzió (10%), a bükfürdői Bajor Panzió (10%), a berettyóújfalui Katalin Motel & Étterem (15%), valamint a sárospataki Margaréta Panzió (10%) is.

A kedvezményt adó üzletek részletes adatai régiós bontásban a www.edc.hu/kereso internetes oldalon kereshetők.