Vidéki Újságírók Szakosztálya

A MÚOSZ Vidéki Újságírók Szakosztálya 2021 májusában alakult meg. Célja az egyre fogyatkozó vidéki szerkesztőségekben és a szabadúszóként vidékről dolgozó újságírók, fotóriporterek, operatőrök, tördelő szerkesztők számára kapcsolati háló ês szakmai érdekképviselet biztosítása.

Keressük és várjuk tagjaink sorába azokat a MÚOSZ tagokat, akik vidéki kis- és nagyvárosokban elszigetelten, helyi, megyei vagy országos szerkesztőségeknek dolgoznak. Várjuk a pár éves kihagyással a MÚOSZ tagjai sorába visszatérni kívánó vidéki kollégák jelentkezését is és segítjük tagságuk megújítását.

Célunk valós kapcsolati háló kialakítása, amely minden tagunk számára lehetőségeket biztosít nem csak emberi, hanem szakmai, munka lehetőségek bővítésére.

A MÚOSZ Vidéki Újságírók Szakosztályának alapító elnöke, Németh Csaba (Miskolc) minden hónapban 28-án 18 órától online fogadóórát tart.

Az online alkalmakra várjuk a csatlakozni kívánó kollégákat, tagjainknak pedig lehetőséget biztosítunk az online szakmai kapcsolatépítésre, a MÚOSZ vezetése felé felmerülő kérdések, kérések és problémák megbeszélésére.

Szeretnénk minden megyébe eljutni, találkozni a tagsággal és ezekre a személyes alkalmakra a MÚOSZ elnökét és az elnökség tagjait is invitáljuk.

Célunk továbbá a MÚOSZ igazolvánnyal igénybe vehető ingyenes és kedvezményes vidéki szolgáltatások bővítése is.

Elérhetőségek:

Németh Csaba

Elnök: Németh Csaba
0630-445-6761
nemeth.csaba.gabor@gmail.com

Titkár: Cservenyák Katalin
0670-933-9820
cservenyak.katalin@gmail.com

A szakosztályi meghívó

No Content Available

A szakosztály publikációi

Egy kiállítás képei

Egy kiállítás képei

A MÚOSZ Vidéki Újságírók Szakosztályának alapító tagja Murvai Ervin Szabolcs miskolci fotóművész, akinek júniusban Debrecenben nyílt kiállítása a DAB Székházban....

Welcome Back!

Jelentkezzen be a fiókjába

Retrieve your password

Please enter your username or email address to reset your password.

Add New Playlist