A Kommunikációs és PR Szakosztály meghívója

A Szeretet nyelve

M E G H Í V Ó

a

Kommunikációs és PR Szakosztály

2016. december 1-i előadására

Kedves Kolléga!

 Szeretettel várunk 2016. december 1-én 17.00 órakor a MÚOSZ Kommunikációs és PR Szakosztálya évzáró szakmai estjére.

A téma: TUDJA MEG, MI AZ ÖN SZERETETNYELVE!

Tegyen velünk Téli Márta vezetésével egy izgalmas utazást saját szeretetnyelvének felfedezésében! Töltse ki velünk a szeretetnyelv-tesztet, és tudja meg, milyen szeretetnyelvet használ! A teszt kitöltését követő kiértékelés során nagyobb rálátást kap majd arra, honnan hozta saját szeretetnyelvét, és mások (társ, szülő, testvér, munkatárs) hogyan kommunikálják azt, hogy szeretnek. Megérti, hogyan beszélhetünk el egymás mellett, és végiggondoljuk azt is, hogyan találhatunk közös szeretetnyelvet másokkal.

Saját szeretetnyelvünk felismerése után érdemes odafigyelni a számunkra fontos emberek (barát, partner, gyerek, munkatárs) viselkedésére is, hogy ők hogyan fejezik ki felénk a szeretetüket. Sokszor azt látjuk, hogy nem szeretnek minket, mert nem virágot hoznak nekünk, hanem állandóan kirándulni, beszélgetni akarnak. Vagy soha nem segítenek, nem tesznek szívességet, hanem állandóan azt mondják, milyen ügyesek vagyunk, mindent meg tudunk oldani, szóval elismernek minket. Így tudunk elbeszélni egymás mellett, mindenki igyekszik szeretni a másikat, csak nem tudja, hogyan. Lehetséges, hogy amit valaki a szeretet legnagyobb megnyilvánulásának él meg, az a másik számára inzultus.

A legfontosabb kérdés:  Ön (hogyan) szereti önmagát?

Közeledik a karácsony, itt az alkalom, hogy új szemmel nézzünk rá párkapcsolatunkra, családunkra, barátainkra, munkatársainkra, hogy szeretetteljesebb, boldogabb, sikeresebb jövőt építsünk magunk és szeretteink számára!

Ebben segít az érdeklődőknek vendégünk,  Téli Márta, az Ausztráliában tanult holisztikus kineziológia és a Budapesten, Angliában elsajátított, holisztikus szemléletűvé átalakított coaching eszközeivel. Téli Márta elismert coach, aki egységben látja az elmét, a testet és az érzéseket, és elkülönült részek helyett a teljes működésre helyezve a hangsúlyt az élet és életesemények teljességét vizsgálja. „Amikor egy gondolat, érzés vagy esemény nem az egészségünket, boldogságunkat vagy jólétünket fejezi ki, a változáshoz vezető erőforrást önmagunkban találhatjuk csak meg, sohasem kívül. A holisztikus coaching abban segít, hogy ráébresszen ennek az erőforrásnak a létére, és segítsen annak használatában a boldogabb élet megteremtéséhez és megéléséhez.”

A program időpontja: 2016. december 1. (csütörtök) 17:00 óra

A program helye: MÚOSZ székház (VI., Vörösmarty u. 47/a.), Táncsics terem

Kérjük, hogy részvételi szándékodat a mmpru@index.hu e-mail címre legyél kedves jelezni.    

Üdvözlettel:

Tímár Irén és Mag László
társelnökök

Budapest, 2016. november 21.