Borászati és Hungaricum Szakosztály

A Borászati és Hungaricum Szakosztály (BOHUSZ) a hazai borászati szereplők és borsajtó összefogása mellett célul tűzte ki a Hungaricum termékek (gyulai kolbász, halasi csipke, herendi porcelán, kalocsai paprika, nemes pálinkák, Rubik-kocka, szegedi téliszalámi, tokaji aszú, üvegbeton, Zwack Unicum stb.), a magyar szellemi értékek (fotóművészet, Kodály-módszer, Nobel-díjasok, Pető Intézet, Puskás-örökség stb.) és az egyedülálló belföldi turisztikai programok-események (Kék Túra mozgalom, mohácsi busójárás, hollókői húsvét, debreceni Virágkarnevál, visegrádi Palotajátékok stb.) népszerűsítését és a kulturált fogyasztási szokások megismertetését.

Zamody Gábor 
elnök
e-mail: zamody@zamody.eu
Zmák Tibor
elnökhelyettes
e-mail: zmak.tibor@gasztromagazin.hu
Kőrösi Tibor
vezetőségi tag
e-mail: korosi@car-avan.hu

A szakosztályi meghívó

No Content Available

A szakosztály publikációi

Welcome Back!

Jelentkezzen be a fiókjába

Retrieve your password

Please enter your username or email address to reset your password.

Add New Playlist