A Borászati és Hungaricum Szakosztály (BOHUSZ) a hazai borászati szereplők és borsajtó összefogása mellett célul tűzte ki a Hungaricum termékek (gyulai kolbász, halasi csipke, herendi porcelán, kalocsai paprika, nemes pálinkák, Rubik-kocka, szegedi téliszalámi, tokaji aszú, üvegbeton, Zwack Unicum stb.), a magyar szellemi értékek (fotóművészet, Kodály-módszer, Nobel-díjasok, Pető Intézet, Puskás-örökség stb.) és az egyedülálló belföldi turisztikai programok-események (Kék Túra mozgalom, mohácsi busójárás, hollókői húsvét, debreceni Virágkarnevál, visegrádi Palotajátékok stb.) népszerűsítését és a kulturált fogyasztási szokások megismertetését.
Zamody Gábor
elnök
e-mail: zamody@zamody.eu
Zmák Tibor
elnökhelyettes
e-mail: zmak.tibor@gasztromagazin.hu
Kőrösi Tibor
vezetőségi tag
e-mail: korosi@car-avan.hu
A szakosztályi meghívó
A szakosztály publikációi
A Habsburg Ottó Alapítvány székhelyén jártunk
Az Országgyűlés egyhangú határozatával megalapított alapítvány 6 éve végzi ezt a világszínvonalú tevékenységet, korábban a Budai Várban, de a felújítások...
A Budafoki Pezsgő és Borfesztiválon jártunk…
Immár 35. alkalommal rendezték meg Budafokon, a főváros „bor negyedében” a méltán sokak által várt és kedvelt 3 napos Pezsgő...
Egyesül a BOHUSZ és a KÖVISZ
A Borászati és Hungaricum Szakosztály (BOHUSZ) valamint a Környezetvédelmi, Vízügyi és Idegenforgalmi Szakosztály (KÖVISZ) azzal a céllal hívja össze tagjaikat,...