Patakpart Horgászegyesület

A Gödöllő és Isaszeg között található ötholdas tavunk pihenőparkjában szeretettel várjuk kollégáinkat és családtagjaikat. A MÚOSZ tagjai kedvezményes befizetés mellett kérhetik tagfelvételüket a horgászegyesületbe.
Az ország egyik legszebb tájegységében, a gödöllői tórendszer természetvédelmi területén mintegy három évtizede működik szövetségünk horgászegyesülete. A hatholdas, bekerített, lankás, erdős területen négy igényesen berendezett és felszerelt, fürdőszobás, konyhás lakosztályban – rendkívül kedvezményes áron – április 15-től október 15-ig várjuk vendégeinket.
A vendégház mellett a horgásztanya épületsorában is fürdőszobák, öltözők, mellékhelyiségek, társalgó, konyha, valamint fedett kerti sütöde szolgálják vendégeink gondtalan pihenését. Szövetségünk tagjai, családtagjai a pihenőparkot ingyenesen látogathatják.
A Gödöllő-Isaszeg között található (Isaszegi út, 6-os tó) ötholdas tavunkon intenzív halasítást folytatunk, az apró halaktól (keszeg, kárász, compó stb.) a pontyokon keresztül a süllőig, harcsáig minden fajra, tilalmi idő nélkül lehet horgászni. A MÚOSZ tagjai kedvezményes befizetés mellett kérhetik tagfelvételüket a horgászegyesületbe.

Elnök:
T. András Emil 
20-4939-410
tae@t-online.hu

Információ: 
Rétfalvi Zsuzsanna gondnok
20-3206-127, 28-420-355
retfalvi.zsuzsa@gmail.com
Hajdu Andrea 
andrea.hajdu@gmail.com

Az egyesület adószáma: 19623991-1-42