Miként göngyölítette fel a 444.hu a budapesti parkolási maffiát?

Miként lehet kitartóan ostromolni a rendszert, hogy annak következményei is legyenek? Hogyan lehet közérthetően beszélni ismeretlen figurákról és ügyekről? Miként lehet előteremteni a forrásokat egy hónapokon át tartó oknyomozó munkához? Hogyan lehet csaknem százezer nézőt elérni néhány nap alatt?

Ezekről a kérdésekről is szó lesz azon a szakmai rendezvényen, amelyen Ács Dániel, a 444.hu újságírója mondja el, hogy miként készült a ferencvárosi korrupciós ügyekről szóló sorozat. A szerzővel Sáling Gergő, a Direkt36 oknyomozó újságíró központ alapító szerkesztője beszélget.

Időpont: 2019. április 16., kedd, 17:30 – 19:00
Helyszín: Sajtóház, 1064 Budapest, Vörösmarty u. 47/a.

2019 márciusában Ács Dániel kapta a MÚOSZ Gazdasági újságíró díját a parkolási maffiát feltáró cikk- és videósorozatáért.  Előzőleg januárban ugyancsak a szerzőnek ítélték oda a legjobb oknyomozó munkáért járó Gőbölyös Soma-díjat.


A szakmai beszélgetés egy havonta jelentkező rendezvénysorozat része, amelyet a Magyar Újságírók Országos Szövetsége támogat. További részletek és regisztráció a Független Médiaközpont honlapján >>>

Önnek ajánljuk