Tagdíj 2018

Befizetés bankkártyával

A MAGYAR ÚJSÁGÍRÓK ORSZÁGOS SZÖVETSÉGÉNEK VÁLTOZATLAN TAGDÍJAI A 2018-AS ÉVRE:

Teljes tagdíj (alkalmazott vagy vállalkozó újságíróknak): 17.000 forint
Mérsékelt tagdíj (nyugdíjasok, diákok, álláskeresők, GYES-en, GYED-en lévő tagok számára): 9.000 forint
Junior tagdíj: 9.000 forint
Pártoló tagok tagdíja: 32.000 forint

Banki fizetéskor a közlemény rovatban adja meg MÚOSZ igazolványának a számát, vagy több igazolványszámot, ha egyszerre több kolléga tagdíját fizeti be.

Befizetési lehetőségek:

Az érvényesítő matricákat postázzuk, vagy a befizetéstől számított öt napon belül (akár rögtön a befizetést követően) átvehetők az irodában. Kérjük a befizetésről szóló bizonylat, SMS, vagy e-mail bemutatását. Telefonon, laptopon bemutatni elegendő, kinyomtatni nem szükséges.

A befizetéseket a bankkal hetente számoljuk el, a levél postai útja pedig akár két hétig is eltarthat, ezért a matrica megérkezéséig szíves türelmüket kérjük.

Felvilágosítás és ügyintézés telefonon, illetve személyesen:

Hétfő: 13.00 – 18.00 óra között
Kedd, szerda, csütörtök: 11.00 – 16.00 óra között

MÚOSZ iroda, Vörösmarty utca 47a

Budapest 1061

+36 1 478 9041

Kérjük a recepción jelentkezzenek be.

A készpénzkezelést takarékossági okból meg kellett szüntetnünk, és egy 2018. január 1-jén életbe lépett európai uniós rendelkezés következtében egyesületünk is abba a körbe került, amely számára csak a befizető személyének postai átvilágítását követően lehet sárga csekken pénzt átutalni (az erről szóló szabályozás letölthető innen). A sárga csekkes befizetés nehézségeiből adódó esetleges kellemetlenségek enyhítésére több megoldást ajánlunk tagjainknak, és a MÚOSZ székházában megteremtettük a kártyás befizetés lehetőségét. A továbbra is készpénzzel fizetők számára pedig minden hétfőn a közeli OTP-ben csoportos befizetési lehetőséget biztosítunk (ennek részleteit lásd lejjebb). A tagdíjak változatlanul a MÚOSZ OTP Banknál vezetett 11706016-20720645 számlaszámára fizethetők be. Kérjük, hogy a közlemény rovatban mindenki feltétlenül adja meg MÚOSZ igazolványának a számát, vagy akár több igazolványszámot, ha egyszerre több kolléga tagdíját fizeti be. A tagdíj(ak) könyvelése után a 2018. évi tagságot igazoló matricát postán küldjük el, de szövetségünk irodájában személyesen is átvehető. A személyes átvételhez érdemes a tervezett időpontot telefonon vagy e-mailben jelezni a lenti elérhetőségeken, ahol természetesen egyéb felvilágosítás, tanács is kapható a befizetéssel és minden más, a tagságot érintő üggyel kapcsolatban.

A mérsékelt tagdíj befizetéséhez szükséges igazolások
A mérsékelt tagdíj befizetéshez szükséges dokumentumokat kérjük, hogy a befizetéssel egy időben küldjék el az iroda@muosz.hu címre.

Kizárólag az alábbi dokumentumok jogosítanak kedvezményre:
• nappali tagozatos diákok: érvényes diákigazolvány
• rokkantsági ellátásban vagy járadékban részesülők: Nyugdíjbiztosítási Igazgatóság határozata a rokkantsági nyugdíj megállapításáról
• nyugdíjasok: nyugdíjas igazolvány, nyugdíjas szelvény (aki a korábbi években már igazolta, hogy nyugdíjas, annak természetesen ezt a továbbiakban nem kell megtennie)
• álláskeresők: illetékes Munkaügyi Központ igazolása
• gyes/gyed-en lévők: munkahely vagy társadalombiztosító igazolása vagy a folyósítást igazoló bankszámlakivonat (mindegyik esetben 30 napnál nem régebbi dokumentum)

Önnek ajánljuk