Magyar Ellenállók és Antifasiszták Szövetsége állásfoglalása

muosz-alairasA MÚOSZ Kül- és Biztonságpolitikai Szakosztálya
egyetértően támogatja
az Magyar Ellenállók és Antifasiszták Szövetsége (MEASZ) állásfoglalását.

A MEASZ elnökségének közleménye a gyűlöletnépszavazásról:

Aki elmegy, a gyűlöletre szavaz!

A Magyar Ellenállók és Antifasiszták Szövetsége (MEASZ) mély megvetéssel figyeli a Magyar Kormánynak a Rákosi-időszakra jellemző módon megszervezett gyűlöletkampányát, amelyet a menekültekkel, a migránsokkal szemben folytat. A Magyar Kormány az adófizetők pénzéből állami arzenállal kampányol, amelyre nem kapott a parlamenti választásokon felhatalmazást, így az törvénytelen. Újabban alantas törekvéseire felhasználja az olimpia szent eszméjét is.

Felszólítjuk a magyar miniszterelnököt, lényegesen nagyobb hatékonysággal képviselje az Európai Tanácsban a menekültek, a migránsok regisztrálásának szükségességét, az új népvándorlást kiváltó okok mérséklése érdekében teendő lépések megtételét. Aktivitását ott erősítse, s ne a magyar nép gyűlöletre uszításával!

A gyűlöletkampány ellen jelen helyzetben sokat tehet Ferenc pápa tanításait követve a Magyar Katolikus Egyház is.

A MEASZ felszólítja az emberiességet valló magyar polgárokat, az állami megfélemlítés ellenére bátor honfitársainkat, ne menjenek el az állam törvénytelen népszavazására! Tüntessenek a jó érzésű emberek távolmaradásukkal! Aki elmegy, a gyűlöletre szavaz!

Budapest, 2016. augusztus 14. A MEASZ elnöksége

Önnek ajánljuk