Tihanyi szállás

A szobák felszereltsége: hűtőszekrény, LCD-TV, ingyenes vezetékes internet-használat.

Az üdülőhelyi díjat 18 év felettieknek kell fizetni, melynek összege 500 forint.

Az üdülőtől 300 méterre található a parkosított saját strand, nádtetős, komfortos öltözőépülettel. Zárható öltözők, mosdó, zuhanyzó, napágyak, napernyő és büfé-szolgátatás. (A jegyek és bérletek alkalmanként, korlátozott számban válthatók a strandra.)

Minden szoba és apartman a Balatonra néz.
Kivéve a III. ép. 10. és 11. szobája. Ezeket az egyedül érkező vagy „beeső” vendégek számára kínáljuk kedvezményesen.

Vendégeink rendelkezésére áll a hangulatos kávézó és bár, nagy terasszal, gyönyörű panorámával, az I. épületben. Az üdülő közelében jó minőségű kerékpárok kölcsönözhetők.

Szoba jelenleg e-mailben foglalható a reservation.balaton@muosz.hu címen. Kérjük azokat, akik már jelezték Fülep Gabriellánál szállásigényüket, erősítsék azt meg az új árak ismeretében a reservation.balaton@muosz.hu címen. Fülep Gabriella elérhetősége május végén megszűnik. Az üdülő gondnoki feladatait változatlanul Hamar László látja el. A későbbiekben szoba kizárólag a szallas.hu portálon keresztül lesz foglalható. A MÚOSZ-tagok a foglalás elküldését követően díjbekérő e-mailben megkapják a foglalásuk kedvezményes árát. A kedvezményes árú foglalás csak akkor érvényes, ha a teljes szállásdíj a díjbekérő kiküldését követő 3 munkanapon belül megérkezik a MÚOSZ számlájára. OTP SZÁMLASZÁM:  11706016-20720645

NAPI SZOBAÁRAK MÚOSZ TAGOKNAK

Az árak nem tartalmazzák az 500 Ft/nap idegenforgalmi adót, melyet 18 év felettieknek kell fizetni.

Járja körbe tihanyi üdülőnket

Szálláshely szolgáltatások

Parkolás, utazás Ingyenes (parkolóhely 12 db)
Internet Wifi a közösségi terekben, vezetékes internet-használat
Szabadidő, kikapcsolódás Kerékpárkölcsönzés (400 Ft/óra)
Balaton távolsága 300 méter az üdülőtől
Étkezés A reggeli ára 800 forint, amelyet a helyszínen kell fizetni.

 

Házirend

Bejelentkezés 14-18 óráig. Amennyiben később érkezne, mint ahogy a szálláshely vendéget tud fogadni, kérjük, előre jelezze.
Kijelentkezés 10 óráig kérjük elhagyni az apartmant; ettől eltérő, egyéni kérésekkel szíveskedjenek a recepcióhoz fordulni.
Beszélt nyelvek Magyar
Elfogadott fizetőeszközök SZÉP-kártyával, bankszámlánkra előre utalva
Elfogadott pénznemek Huf
Előlegigény
A foglalási érték 30%-át kell előre utalni.
Idegenforgalmi adó
Az ár az idegenforgalmi adót (IFA) nem tartalmazza, mely 18 éves kor felett fizetendő, 500 Ft / fő / éj
Lemondás Az érkezési napon a foglalás értékének 100 %-a a kötbér. Az érkezési nap előtti 1-5. napon a foglalás értékének 75 %-a a kötbér. Az érkezési nap előtti 5-10. napon a foglalás értékének 50 %-a a kötbér.
Portaszolgálat  8-12 óráig és 14-18 óráig. Kérjük szíveskedjenek az időpontokat figyelembe venni az érkezés és távozás megtervezésekor.
Strand nyitvatartás 10-18 óráig. Amennyiben ezen időponton túl szeretnék használni, vendégeinknek kulcsot tudunk biztosítani hozzá, felelősségvállalási nyilatkozat aláírásával. Kérjük, vegyék figyelembe, hogy a kiszolgáló létesítmények (vizesblokk stb…) csak a nyitva tartási időben használhatók. A strandot kizárólag az üdülő vendégei használhatják!
Háziállat Az üdülőbe háziállat nem hozható be
Dohányzás Kérjük a szobákban a dohányázást szíveskedjenek mellőzni.