Teremkiadás

Belvárosi rendezvénytermet keres?
Válassza a Sajtóházat!

A Magyar Újságírók Országos Szövetsége (MÚOSZ) új székháza 2010-ben nyitotta meg kapuit Budapest belvárosában, az Oktogon közelében. A Sajtóház gépkocsival és tömegközlekedéssel egyaránt könnyen elérhető.
Az épület utcafrontjának eklektikus-szecessziós karakterét megőrző, a hátsó szárnyban a modern építészet szellemében megújult egykori Keglevich‑ház nemcsak sajtótájékoztatóknak és médiaszakmai programoknak ad otthont, de egyben a főváros egyik kulturális és továbbképzési színtere is.
muosz-build

Rát- és Táncsics-terem

Befogadóképessége: 35-35 fő
Összenyitva: 80 fő 
Mérete: 48-48 nm

konferenciák, kiállítások, sajtótájékoztatók, csapatépítő és szervezetfejlesztő tréningek, állófogadások, előadások, továbbképzések, céges rendezvények, termékbemutatók, partnertalálkozók, divatbemutatók, gyerekprogramok, karácsonyi partik, bálok, díjátadók lebonyolítására

Egy terem
fél napra (4 óra időtartamra) 30000 Ft,
egész napra (4 órán túli időtartamra) 50000 Ft

Két terem összenyitva
fél napra (4 óra időtartamra) 50000 Ft,
egész napra (4 órán túli időtartamra) 70000 Ft

Mikszáth Kálmán kiállító- és konferenciaterem

Befogadóképessége: 150 fő
Mérete: 182 nm

Konferenciák, kiállítások, sajtótájékoztatók, csapatépítő és szervezetfejlesztő tréningek, állófogadások, előadások, továbbképzések, céges rendezvények, termékbemutatók, partnertalálkozók, divatbemutatók, gyerekprogramok, karácsonyi partik, bálok, díjátadók lebonyolítására

Fél napra (5 óra időtartamra) 95000 Ft
Egész napra 150000 Ft
Óránként 20000 Ft

A kiállító- és konferenciaterem éke egy Förster gyártmányú, körülbelül 50 éves, angol mechanikás, rövid zongora

A bérleti díjak tartalmazzák a székházban igénybevett műszaki szolgáltatásokat, de nem tartalmazzák az ÁFÁ-t. Többnapos, illetve évente több alkalommal visszatérő rendezvények esetében a bérleti díj megállapítása egyedi megállapodás alapján történik.

A bérleti díjakban foglalt szolgáltatások:

  • Ingyenes, szélessávú wi-fi használat
  • hangosítás
  • projektor
  • hangrögzítés

Kommunikációs szolgáltatások:

Igény szerint vállaljuk rendezvények beharangozását hírleveleink, online felületeink, sajtókapcsolataink felhasználásával.

Catering:

A Sajtóházban működő, az utcáról is megközelíthető étterem és kávézó biztosítja rendezvényeink színvonalas cateringjét: választékos ízléssel kialakított, barátságos vendégtere – 30-35 fő részvételével – családi, baráti és egyéb társasági programok szervezésére alkalmas.

Terembérlés:


Karvaly Bence

E-mail: karvaly.bence@muosz.hu 
Telefon: (1) 478-9057

GARÁZS- ÉS PARKOLÓHELY-BÉRLÉS

AJÁNLATKÉRÉS

 

Név (kötelező)

Email-cím (kötelező)

Telefonszám (kötelező)

Üzenet

Kérjük, az üzenet rovatban szíveskedjen jelezni az ajánlat elkészítéséhez szükséges információkat: hány termet, hány főre, milyen extrákkal, milyen időszakra és időpontra szeretne bérelni.