Tihanyi szállás

English >

A Magyar Újságírók Országos Szövetségének minőségi szálláshelye egy csodálatos fekvésű, Balatonra néző ősfás parkban, Tihany központjában várja vendégeit a szezonban, amely 2018-ban április 27-től szeptember 16-ig tart.  Az üdülő ingyenes saját strandhasználatot (parkosított, zárható öltözők, mosdó, zuhanyzó, napágyak, napernyő), a közösségi helyeken ingyenes WiFi-t, és a rendelkezésre állás erejéig ingyenes parkolókat biztosít. Általában rendelkezünk szabad helyekkel, de parkoló előre nem foglalható.  A foglalási minimum két éjszaka.

Szobák

A szobák kategóriái az egyszerűtől a luxusig terjednek, így a legkülönfélébb igényeknek is megfelel a szálló. A pótágyazható szobákhoz pótágy kérhető (3.500 Ft). Az idegenforgalmi adó 2018-ban 500 Ft / fő / éj. Az idegenforgalmi adót, az opcionális pótágyat a helyszínen, készpénzben kell kiegyenlíteni.

Fizetés és visszatérítés

Azért, hogy barátságos árainkat tartani tudjuk, szigorú előrefizetési politikát alkalmazunk. Törlés, illetve nem megjelenés esetén sincs visszatérítés. Ugyanakkor, ha valami miatt mégsem tud eljönni, a foglalt éjszakákat ugyanabban az árkategóriában és időtartamban egy éven belül felhasználhatja. Nagyon alapos és írásban indokolt vis major esetén a visszatérítés lehetőségét egyéni alapon mérlegeljük.

Az ön szállásdíja

Költése a magyar újságírást segíti. Segítségével oktatási programokat, sajtó szolgáltatásokat és segélyeket is finanszírozunk: az üdülő bevételekből a MÚOSZ az alapszabályában megfogalmazott, közhasznú feladatait finanszírozza.

Fontos!
Érkezés és távozás

FONTOS, KÉRJÜK OLVASSA EL:

Cím:

Media Resort Tihany Balaton
Klebersberg Kunó utca 2.
Tihany, 8237

Bejelentkezés:
Kizárólag 14.00 – 22.00 óra között.
18.00 – 22.00 óra között a recepciót telefonon fel kell hívni a kapunyitáshoz.

Kijelentkezés:
Reggel 8.00 – 10.00 óra között.

Tihany recepció
+36 30 701 5413
E-mail: muosztihany@gmail.com

Menedzsment és ügyfélszolgálat (Budapest)
Szolgálati idő: hétfő: 13.00 – 18.00; kedd, szerda, csütörtök: 11.00 – 16.00
Telefon: +36 1 478 9041

Kerékpár tárolható.
Kisállat nem megengedett.
Dohányzás nem megengedett.
Nem alkalmas mozgáskorlátozottak elhelyezésére.

Az idegenforgalmi adó 2018-ban: 500 Ft/éj/fő

Foglalási minimum: 2 éjszaka.

A foglalás menete

A tihanyi MÚOSZ szálláshely elektronikusan foglalható. Kattintson a piros foglalás gombra. Ezt követően a booking.com-on tudja befejezni a foglalást, és elintézni a kártyás fizetést. Fejenként és éjszakánként 500 forint az idegenforgalmi adó (IFA), amely a helyszínen, készpénzben fizetendő. A pótágyat a helyszínen, készpénzben kell rendezni.

Amennyiben MÚOSZ-tag, 20% kedvezménnyel foglalhat. Ehhez kattintson a kék foglalás gombra. Legelőször a kuponkódot adja meg, foglalást csak ezt követően indíthat. A kuponkódot a hírlevelekben megtalálja, vagy hívja fel az ügyfélszolgálatot. Foglalást követően a megerősítő e-mail-ben rögzített kedvezményes szállásdíjat a MÚOSZ számlájára kell átutalni, vagy az ügyfélszolgálaton ügyfélszolgálati időben bankkártyával befizetni tíz napon belül. Utalás esetén a közlemény rovatban a foglalási számot meg kell adni. Amennyiben a befizetés nem érkezik meg határidőben, vagy hiányzik a foglalási szám, a foglalást töröljük. Ha tagdíját nem rendezte, vagy nem MÚOSZ tag, akkor jogosulatlanul használja a kódot, ezért 100% felárat fogunk kiszámlázni.

Itt találja a szálláshely szobalistáját. Amennyiben kifejezetten egy adott szobát szeretne, írja be a megjegyzésbe a foglaláskor. Az elérhetőség függvényében igyekszünk a kérést teljesíteni, de garanciát vállani rá nem tudunk. Pótágyazást szintén a megjegyzésben kérjen. Ennek díja 3.500 Ft / éj, melyet a helyszínen, készpénzben kell rendezni. Parkolóhely az elérhetőség függvényében használható, azt lefoglalni nem lehet.

SZOBASZÁM BESOROLÁS ÁGYAK ÉPÜLET EMELET BALATONI KILÁTÁS LÉGKONDICIONÁLT ERKÉLYES PÓTÁGYAZHATÓ
310 BASIC 2 III. első nem nem nem nem
311 BASIC 2 III. földszint nem nem nem nem
302 STANDARD 2 III. földszint igen nem igen nem
303 STANDARD 2 III. földszint igen nem igen nem
304 STANDARD 2 III. földszint igen nem igen nem
305 STANDARD 2 III. első igen nem igen nem
306 STANDARD 2 III. első igen nem igen nem
307 STANDARD 2 III. első igen nem igen nem
308 STANDARD 2 III. első igen nem igen nem
309 STANDARD 2 III. első igen nem igen nem
102 STANDARD A/C 2 I. első igen igen nem nem
103 STANDARD A/C 2 I. második igen igen nem nem
203 STANDARD A/C 2 II. első igen igen nem nem
201 PLUS 3 II. földszint igen igen igen igen
202 PLUS 3 II. földszint igen igen igen igen
204 PLUS 3 II. első igen igen igen igen
205 PLUS 3 II. első igen igen igen igen
301 PLUS 3 III. földszint igen igen igen igen
101 SUITE 2 I. első igen igen nem igen