Tihanyi szállás

A Magyar Újságírók Országos Szövetségének minőségi szálláshelye egy csodálatos fekvésű, Balatonra néző ősfás parkban, Tihany központjában várja vendégeit április 27. és október 15. között, minden évben.

Az üdülő ingyenes saját strandhasználatot (parkosított, zárható öltözők, mosdó, zuhanyzó, napágyak, napernyő), a közösségi helyeken ingyenes WiFi-t, és a rendelkezésre állás erejéig ingyenes parkolókat biztosít.

A szobák kategóriái az egyszerűtől a luxusig terjednek, így a legkülönfélébb igényeknek is megfelel a szálló. Reggeli rendelhető a helyszínen.

Az üdülő bevételekből a MÚOSZ az alapszabályában megfogalmazott, közhasznú feladatait finanszírozza.

MUOSZ tagok a tagi kód megadásával 20% kedvezménnyel szállhatnak meg. A kedvezményes szállásdíj előre utalandó, nem lemondható, de a fel nem használt szállás a következő évi szezon végig díjtalanul átvihető. Dohányzás és kisállat nem megengedett.

Érkezés és távozás

Bejelentkezés:
14.00 – 18.00 óra között.
18.00 – 22.00 óra között a recepció telefonos hívásra fogadja a vendéget.
22.00 – 08.00 között nincs bejelentkezés.

Kijelentkezés:
08.00 – 10.00 óra között.

A foglalás menete

A tihanyi MÚOSZ-ülülőben szálláshely elektronikusan foglalható. A foglalást követően a megerősítő e-mail-ben rögzített szállásdíjat a MÚOSZ számlájára (OTP 11706016-20720645) kell átutalni nyolc napon belül. A közlemény rovatban a foglalási számot meg kell adni. Amennyiben a befizetés nem érkezik meg határidőben, vagy hiányzik a foglalási szám, a foglalást töröljük. Fejenként és éjszakánként 500 forint az idegenforgalmi adó (IFA), amely a helyszínen, készpénzben fizetendő. Lemondható szállás teljes áron foglalható.

Foglalni az alábbi gombra kattintva lehet.

Járja körbe tihanyi üdülőnket!

X