Kids Fashion Week World Magyarországon

A MÚOSZ Fogyatékossággal élők a médiában szakosztálya ahogy tavaly, úgy az idén is tevékenyen részt vett a szervezésben, az előkészítésben. A fellépők között ugyanis fogyatékossággal élő fiatalok is szerepelnek.

Minden kedves kollégát szeretettel meghívunk a június 13-án (csütörtökön) 14 órakor kezdődő sajtótájékoztatóra a Fortuna szállodahajóra (Budapest, Szent István park, 1137) majd a további három napon át tartó divatbemutatóra!

Június 13-től 16-ig a Fortuna Hotel, étterem és rendezvényközpontban/ FORTUNA BOAT , 1137 BUDAPEST,SZENT ISTVÁN PARK,ALSÓ RAKPART./ kerül megrendezésre a 4 napos Kids Fashion Week World 2019, amelyre a magyar csapaton felül számost nemzetközi gyermekmodellt és divattervezőt is várnak, közel 15 országból.

Mások mellett Nepál, Románia, Moldova, Lettország, Oroszország, Grúzia, Ukrajna, Üzbegisztán, Albánia és Koszovó nemzetközi szinten elismert gyermekmodelljei és divattervezői mutatják be a legújabb trendeket. A 45 modell olyan márkák ruháit jeleníti meg, mint a Bel Eve, a Veronika Kanashevich,a Patuna, a VIP KIDS, a Anastasia & Mariami, a Big Cat,a St.Design by Zalmea, a MonFashion, a Bonjour, a Nova Imperia vagy a Margarita Mujollari Velillari kreációk.

Az eseményen a nemzetközi gyerekmodellek mellett fogyatékossággal élő fiatalok is fellépnek, sőt Sajtos Enikő fogyatékossággal élő fiatal divattervező, is bemutatja az új ruhakollekcióját.

„Szívem vágya volt, hogy fogyatékossággal élők is tudjanak aktívan részt venni egy ilyen eseményen. Mindig is megérintett a sorsuk, mert minden gyermeknek jogában áll boldognak lenni! Már régóta sok energiát fektetünk jótékonysági tevékenységekbe” – mondja Lili Kovács alapító tulajdonos és a Kids Fashion Week World esemény főszervezője.

További részletek az esemény Facebook-oldalán >>>

Önnek ajánljuk