Tükörvilág Speciális Filmes Konferencia

Kedves Kollégák! Szakosztályunk szeretettel vár Benneteket!

TÜKÖRVILÁG SPECIÁLIS FILMES KONFERENCIA

Meghívó

Időpont: 2017. 04. 07. (péntek) 14 órától 17.30-ig.
Helyszín: Budapest XVIII. ker. Kondor Béla Közösségi Ház
1181 Bp. Kondor Béla sétány 8.

Ez nem szokványos, elméleti ismereteket és előadásokat bemutató rendezvény. Olyan segítők, szakemberek és előadók osztják meg tapasztalataikat, akik egy nyolc éves folyamat aktív részesei. Ők alakítják a filmeket, a filmek pedig őket – hogyan? Erről tudhatunk meg többet.
Kivételes alkalom nyílik arra, hogy a szakma és az érdeklődők Budapesten is „első kézből” megismerkedhetnek azokkal a rövidfilm alkotásokkal, amelyeket a Fogyatékosok Otthonában élők készítenek Zsirán.
A filmek bemutatása mellett az alkotói folyamatot évek óta segítő szakemberek is ott lesznek. Lehetőség lesz művészi, pedagógiai és pszichológiai szempontokat megismerni, és megismerkedni néhány alkotóval is személyesen. Az érdeklődők tehát igényes, árnyalt és élményszerű képet kaphatnak arról az összművészeti és terápiás tevékenységről, ami egyedülálló, jelenleg is alakulóban van, és az évek során a ZSIRAI MÓDSZERré növi ki magát.

Több információ itt:
https://www.facebook.com/events/237612483312112/?active_tab=discussion
Telefonon érdeklődni lehet:
06 (70) 676 3777

Minden szakembert és érdeklődőt szeretettel hívunk és várunk a TÜKÖRVILÁG SPECIÁLIS FILMES KONFERENCIÁRA, hirdetve ezzel is, hogy A MŰVÉSZET MINDENKIÉ.
https://www.facebook.com/events/237612483312112/

Önnek ajánljuk