3 nap, 3 új célállomás, 3 új járat az Ethipian Airlines-nál

Március 26-28. között 3 napon belül 3 új desztinációba indított járatokat az Ethiopian Airlines,tudta meg a REVISZ. Ezek: Viktória-vízesés repülőtere (Zimbabwe), Antananarivo (Madagaszkár) és Oslo (Norvégia).

Sőt! 2017 júliusáig további 3 új ázsiai desztintációval – Chengdu, Szingapúr és Jakarta – bővül az útvonalhálózat.

A légitársaság közkedvelt célállomásai –  Mombasa, Zanzibár, Seychelle-szigetek, Comore-szigetek, Kilimanjaro, Windhoek, Fokváros, Durban  mellett így újabb izgalmas területeket fedezhetnek fel az utasok az afrikai, ázsiai és indiai-óceán térségében.
Az Ethiopian Airlines – mint Afrika vezető légitársaságának – útvonalhálózata jelenleg is igen kiterjedt, hiszen heti szinten 28 járat közlekedik Kína 4 városába, 20 járat az amerikai kontinensre, 65 járat Közel-Kelet-re, 400 járat Afrika 53 városába, valamint 54 napi járat Európába. Ezekkel az impozáns számokkal azonban nem elégszik meg a légitársaság, ugyanis 2025-re összesen 120 nemzetközi desztináció szerepel a tervei között.

Ami a magyar utasokat illeti, ők nagyon lényelmesen, bécsi indulással közvetlenül juthatnak el Addisz-Abebába, ahonnan egy átszállással érhetik el az  Ethiopian Airlines útvonalhálózatának bármely városát.

Az Ethiopian hazai képviseletét az AVIAREPS Kft látja el.

Ásványi Ildikó

Önnek ajánljuk