Pénzdíjas médiapályázat – Meghívó

A Magyar Onkohematológiai Betegekért Alapítvány (MOHA) és a Magyar Újságírók Országos Szövetségének (MÚOSZ) Egészségügyi, Szociálpolitikai és Társadalombiztosítási Szakosztály 700 000 Ft összdíjazású médiapályázatot hirdet a rosszindulatú nyirokrendszeri megbetegedésekkel, a limfómákkal kapcsolatosan.

A pályázat célja, hogy 2017. április 5. és július 31. között olyan anyagok jelenjenek meg a hazai médiumokban, melyek hiteles tájékoztatást nyújtanak a limfómás betegségekről és a korszerű kezelési lehetőségekről, erősítik a bizonyítékokon alapuló orvoslás iránti bizalmat és bemutatják az érintett területen működő betegszervezeteket.

A médiapályázaton való induláshoz szükséges, a limfóma betegségekkel kapcsolatos ismeretek bővítése céljából a MOHA szakmai délelőttöt  szervez a vezető hazai hematológusok részvételével.

A képzés szakmai támogatója a Janssen Cilag Kft.

Időpont: 2017. április 5. szerda, 10-13 óra

Helyszín: LOFFICE, 1065 Budapest, Paulay Ede utca 55. Cloud rendezvénytér

Előadók:

  • Prof. Dr. Illés Árpád (Debreceni Egyetem, ÁOK, Belgyógyászati Intézet B Épület Vezető, Hematológiai Tanszékvezető)
  • Prof. Dr. Masszi Tamás (Semmelweis Egyetem III. Sz. Belgyógyászati Klinika, Egyetemi Tanár, Igazgató) és a NEAK (Nemzeti Egészségbiztosítási Alapkezelő) képviselője

A képzésen a részvétel ingyenes, de a terem korlátozott befogadóképessége miatt előzetes regisztrációhoz kötött. Jelentkezésüket várjuk a +36 20 439 8645 telefonszámon vagy a moha@onkohemat.hu e-mail címen. A MOHA a programváltoztatás jogát fenntartja.

Szeretettel várunk minden kedves érdeklődőt!

Budapest, 2017. március 27.

Kéri Ibolya
a MOHA elnöke

Nógrádi Tóth Erzsébet
az Egészségügyi, Szociálpolitikai és Társadalombiztosítási Szakosztály elnöke

Önnek ajánljuk