Ryanair: Új járat East Midlands-be és 2,1 millió utas 2017-ben

east-midlands-airportA Ryanair október 5-én bejelentette budapesti nyári menetrendjét 2017-re: egy új járatot indít East Midlands-be, két új nyári járatot Berlinbe és Nürnbergbe, valamint növeli járatai számát Brüsszelbe, Milánóba és Velencébe. Ez évi 2,1 millió utast és 1.600 munkahelyet jelent a Budapest Liszt Ferenc Nemzetközi Repülőtér számára, a Ryanair pedig 12%-kal növeli budapesti utasforgalmát. A sajtótájékoztatón ott voltak a MÚOSZ REVISZ tagjai is.

A Ryanair budapesti menetrendje 23 izgalmas desztinációt, alacsonyabb viteldíjakat (a Ryanair továbbadja az alacsony olajárakat alacsony viteldíjak formájában), és még jobb felhasználói élményt jelent az „Always Getting Better” programjának 3. évében. A 2017-es budapesti nyári menetrend a következő újdonságokat tartalmazza: 1 új járat: East Midlands (heti 3), 2 új nyári járat: Berlin (napi) & Nürnberg (napi), több járat: Brüsszel-Charleroi (heti 9), Milánó Bergamo (napi 1) és Velence Treviso (heti 3). Összesen 23 úti cél, heti 118 járat, évi 2,1 millió utas (+ 12%), 1600 munkahely/év.

ryanair-gep-gurul-ferihegyen-a-torony-elott

A Ryanair továbbra is összeköti Budapestet Európa legfontosabb üzleti központjaival, többek között Brüsszellel (heti 9-szer), Dublinnal (naponta) és Londonnal (napi 3-szor), jobb menetrenddel és alacsonyabb viteldíjakon, ezáltal a Ryanair ideális választás a magyar üzleti utasok és turisták számára.

Matthias Wenk, a Ryanair Marketing Operations Directora a következőket nyilatkozta Budapesten:

„Nagy örömmel mutatjuk be budapesti 2017-es nyári menetrendünket, mely egy új járatot tartalmaz East Midlands-be, két új nyári járatot Berlinbe és Nürnbergbe és több járatot három további úti célhoz. Ez évi 2,1 millió utast és 1600 munkahelyet jelent Budapesten, ahol 12%-kal növeljük az utasforgalmunkat.

Utasaink még több alacsony viteldíjnak örülhetnek 2017 nyarán. Ahogy nemrég bejelentettük, számításaink szerint az átlag viteldíjak 10%-kal csökkennek a következő hat hónapban 2017 márciusáig. Soha nem volt kedvezőbb alacsony viteldíjas utazást foglalni a Ryanair-en és minden ügyfelünknek azt ajánljuk, hogy már most foglalja le 2017-es nyaralását a ryanai.com weboldalon vagy a mobil applikáción keresztül.

ryanair-gepek-sorakoznak-indulasra

Az új 2017-es budapesti nyári menetrend alkalmából kiárusítást indítunk 5249 forintos kezdő árral, mely október 16-án, éjfélig foglalható. Mivel ezek a hihetetlenül alacsony áru, jegyek hamar elfogynak majd, érdemes felkeresni a ryanair.com-ot, nehogy lemaradjanak az ajánlatról.”

A Ryanair Európa legkedveltebb légitársasága, évi 117 millió utassal, 1.800 napi járattal, 84 légi bázisról, ezáltal 200 úti célt összekötve 33 országban, 350 Boeing-737-es repülőgépből álló flottájával. Jelenleg további 315 Boeing 737-es repülőgép van rendelésen, ezáltal a Ryanair tovább csökkenti alacsony viteldíjait, és évi 180 millióra növeli utasforgalmát 2024-ig. A Ryanair csapata több mint 11.500 magasan képzett repülési szakemberből áll, akik Európa legpontosabb légi szolgáltatását nyújtják és fenntartják a cég 31 éve tartó és az iparágban egyedülálló biztonsági rekordját.

T.M.

A szerző felvételei

Önnek ajánljuk