Váci Világi Vigalom

Három nap, több mint száz program

Immáron 24. alkalommal rendezik meg a Váci Világi Vigalmat, melynek megnyitó ünnepségén Fördős Attila Vác Város Polgármestere köszönti a település lakóit, a programra látogató vendégeket, fellépőket és érdeklődőket. A Váci Világi Vigalom három napja alatt (2016. július 22-24.) mindenki találhat magának kedvére valót a rendkívül gazdag kínálatban.
A parkolás ingyenes, túlnyomó többségében a rendezvények is ingyenesen látogathatók.

Forrás: www.vacivigalom.hu
Forrás: www.vacivigalom.hu

Vác számos szakmai kitüntetése (3 év alatt 11 elismerés) kötelezettséget is jelent, hiszen meg kell felelnie a „Kultúra Magyar Városa” elvárásainak. Igényes szolgáltatásokkal bizonyíthatja a kisváros, hogy rendkívül vendégszerető település.
Az idén is nagyon gazdag a vigalom műsora: koncertek és más színpadi műsorok, kiegészítő rendezvények. Száznál is több program csábítja az érdeklődőket .
Fontos szerepet kapnak a különböző helyi műkedvelő közösségek, előadók, művészek, illetve számos közreműködőt köszönthetnek a külföldi testvérvárosokból is.

Forrás: www.vacivigalom.hu
Forrás: www.vacivigalom.hu

Természetesen több sztárvendég is színpadra lép. A kiegészítő rendezvények keretében rendkívül gazdag a gyermek- és családi programkínálat, és minden korábbinál sokszínűbbnek ígérkezik a vásári forgatag is.
A Főtéri és a Duna-parti nagy színpad, a zenepavilon előtti színpad, és a templomok mellett természetesen különböző kiállítóhelyek, és az időszaki tárlatokkal csatlakozó vendéglátóhelyek is várják az érdeklődő vendégeket.

A Váci Világi Vigalom programajánlata:
17 állandó és 8 időszaki kiállítás,
16 koncert,
különböző stílusú zenei kínálat,
17 kísérőprogram.  

Forrás: www.vacivigalom.hu
Forrás: www.vacivigalom.hu

Szerző: László Gyula

Önnek ajánljuk