Elindult az idei első burgaszi charter Debrecenből

Megkezdte 10. szezonját és június 20-án elindult a Robinson Tours Debrecen-Burgasz charterjáratának idei első gépe, tudta meg a REVISZ.
 
A 2016-os szezonban már tízedik éve közlekedő charterlánc júniustól szeptemberig minden hétfőn, 13.40-es indulással és 1 óra 20 perces menetidővel repül. A járatot idén is a Bulgarian Air Charter (BAC) légitársaság üzemelteti.
 
[Fotó: Debrecen Airport]
[Fotó: Debrecen Airport]
 
A járatot a légi személyzet mellett általában egy robinsonos kolléga is elkíséri, Bulgáriában pedig az utaztató telepített idegenvezetői csapata fogadja az utasokat. Burgasz repülőteréről az iroda transzfert biztosít az utasok számára, a déli partszakaszon például Napospart, Neszebár, Szozopol, az északi partszakaszon Aranyhomok, Albena, vagy Szent Konsztantin és Elena népszerű üdülőterületeire, ahol a szállások széles választékát kínálja, az apartman házaktól az ötcsillagos, családbarát szállodakomplexumokig.

A Debrecen-Burgasz járat népszerűsége láthatóan idén is töretlen, a szezon első gépe telt házzal startolt el – tájékoztatott közleményében a Robinson Tours. A charterlánc töltöttsége a legtöbb dátumon szinte százszázalékos, jobbára már csak augusztus végére, szeptember elejére vannak helyek. A telt házas járatok időpontjában utazni kívánóknak az iroda ingyenes parkolást biztosít a szintén hétfőre, de Budapestről induló járataihoz.

Az utasok többsége kihasználta az előfoglalási időszakot, így kedvezményesen tudta lefoglalni a nyaralását. A június 18-án Budapestről induló burgaszi járat is tele volt.

 
Szerző: T. M.

Önnek ajánljuk