„A minőség nem egyszerűen marketing szempont, hanem fontos filozófia”

Praliné Klub első összejövetele – a Benyovszky Orvosi Központ (BOK) vendégei voltunk

A februári gondolat valósággá vált és valódi útjára indult 2013-ban a MÚOSZ Kommunikációs és PR Szakosztályának klubja: PRaliné néven.

8

Az első szakmai klubnap az egészségügyi kommunikációt helyezte központba. Pontosabban a Benyovszky Orvosi Központba. Az újságíróból, kommunikációs szakemberből lett intézményvezető G.Németh György hat évvel ezelőtt kezdett bele egy minőségi magán orvosi központ létrehozásába. A VIII.kerület „klinikai negyedében” található épület nem a hagyományos rendelői feelinggel rendelkezik. Visszafogottan elegáns, és megnyugtató hatású. A központban jelenleg 30 féle szolgáltatás található, de az igények változásával a lehetőségek is együtt változnak.

5

A minőség elsődleges a szolgáltatásban, az ügyfélkapcsolatokban és a tájékoztatásban is. Ez utóbbira az intézményvezető még több figyelmet fordít. Véleménye szerint az egészségügyi kommunikáció leghatékonyabb formája a szájhagyomány (szájreklám). Persze csak erre nem lehet építeni, így célcsoportok kiválasztásával kiemelt ügyfélkört teremtettek, a napidoktor.hu oldalon pedig mindennapi és nem mindennapi kérdésekre találnak választ az érdeklődők az egészséggel és a betegségekkel kapcsolatos témakörökben.

4

Milyen előnyöket jelent a kiemelt ügyfélkörnek a BOK? Havonta más-más fókuszba kerülő szűrő- és egyéb vizsgálatok, kezelések, melyek 10-40 %-os engedménnyel vehetők igénybe. A MÚOSZ tagjai január óta évezhetik ezeket az előnyöket. És várhatóan ők fogják először kézbe venni az első magán egészségkártyát, mely a későbbiekben VIP rendszerben előnyöket nyújt a birtokosainak.

3

Németh Györgytől megtudtuk, hogy a központ egyik specialitása az alvásminőség mérése. Már zajlanak a tárgyalások a hazavihető készülékről, mely az otthoni megszokott környezetben tudja majd az adatokat rögzíteni és reggel már ki is értékelhetőek – orvos számára – az adatok.

Benyovszky Orvosi Központ
Európai Orvosi Szakmai Minősítési Akkreditációval
Budapest, 1089. Benyovszky M. u. 10.
T.: 06 1 786-3045
www.orvosikozpont.hu ; www.napidoktor.hu ; www.napiotthon.hu ; www.napialvas.hu

Önnek ajánljuk