Koncert egymásért, az újságírókért

Kedves Tagtársunk!

Mint ahogy arról már a MÚOSZ honlapjáról és a korábbi hírlevelekből értesültél, a Magyar Újságírók Országos Szövetsége együttműködve a többi újságíró szervezettel – Magyar Újságírók Közössége, Magyar Katolikus Újságírók Szövetsége, Protestáns Újságírók Szövetsége, Tudományos Újságírók Szövetsége, Magyar Sportújságírók Szövetsége – nagyszabású könnyűzenei jótékonysági koncertet szervez.

A koncert nem titkolt célja azon újságíró kollégák támogatása, akik munkájukat elvesztették, s ennek következtében rossz szociális körülmények között élnek, de mindezek ellenére fontosnak tartják tagságukat valamely – a kezdeményezéshez csatlakozó – újságíró-szervezetben. Ezért a rendezvény teljes nyeresége az újságírók Szolidaritás Alapítványának közreműködésével ezt a támogatást szolgálja.

A siker érdekében kérjük, hogy támogasd ezt az ügyet Te is.

A támogatás lehetőségei:

  • cégek, vállalkozások, magánszemélyek támogatása (a Főtámogatói szint 500.000 Ft felett – a támogató kérésére természetesen a MÚOSZ igazolást ad az adóbevalláshoz)
  • a rendezvény hírének terjesztése, cél: jegyek vásárlása (jegyár 5.800 Ft)
  • pénzbeli támogatások a Szolidaritási Alapítvány számára (számlaszám: 11706016-20794934. Az átutaláson kérjük feltűntetni, Összefogunk! koncert)

A november 15-ére tervezett koncert közelsége szakosztályunktól is gyors és kreatív lépéseket kíván, melynek ösztönzésére a jutalék összege a támogatói befizetések 20 %-a.

További információ:

A rendezvény honlapján napról-napra követhetők az események:

http://www.osszefogunk.hu/index.html

Szervezéssel kapcsolatban: Frank Iván +36 30 521 2772 és frankivan42@gmail.com

Jegyvásárlással, támogatói szerződésekkel kapcsolatban: Ötvös Edina PR manager otvosedina@muosz.hu és +36 30 207 7605.

A segítségedet és az együttgondolkodásodat köszönjük!

Budapest, 2012. szeptember 24.

Kommunikációs és pr szakosztály vezetősége

Önnek ajánljuk