Nemzetközi Groteszk Képző-és Iparművészeti Pályázat

A Kapos ART Képző-és Iparművészeti Egyesület immár 10. alkalommal hirdeti meg a Nemzetközi Groteszk Képző- és Iparművészeti Pályázatot. A pályázaton részt vehet minden képző- és iparművész, művészeti irányzat és műfaji megkötöttség nélkül. Emellett groteszk irodalmi műveket is várnak a szervezők. A beérkezett alkotásokból – a Rippl-Rónai Fesztivál kiemelt programjaként – Kaposváron, a Vaszary Képtárban rendeznek kiállítást 2018. május 24. és augusztus 15. között.

A pályaműveket személyesen 2018. március 5. és 8. között 8-16 óráig, valamint március 9-én 8-12 óráig az AGÓRA – Együd Árpád Kulturális Központban (7400 Kaposvár, Nagy Imre tér 2.), vagy 2018. március 12-én, hétfő 9-15 óráig a Budapest Galéria Lajos utcai kiállítóházában (1036 Budapest, Lajos u. 158.) lehet leadni. A postán érkező alkotásokat az AGÓRA címére kérik küldeni a szervezők azzal, hogy a pályázók a csomagra írják rá: Groteszk Pályázat.

A részletes pályázati kiírás ide kattintva letölthető (pdf), valamint megtalálható a Kapos ART weboldalán: www.kaposart.hu

Önnek ajánljuk