Fotóstúdió-bérlés kedvezménnyel

Nem kevesebb, mint 30 százalékos árengedménnyel bérelhetik ki a MÚOSZ stúdiófotózás iránt érdeklődő tagjai a Csepelen, a II. Rákóczi Ferenc út 289. szám alatt található Chili007 fotóstúdiót.

A műterem 110 négyzetméter alapterületű, padlószőnyegezett, ezért a váltócipő kötelező. A fotózáshoz van fehér, szürke, zöld és fekete háttér, épített tégla- és kőfal, ami előtt aprókavicsos padló van. Egy luxushálószoba, egy hatalmas kandalló és egy két fotellel berendezett nappali is a stúdió része, de van westerndíszlet is, fegyverekkel, sarkantyúkkal, eredeti vadnyugati whiskysládával…

A stúdióban külön sminkes részleg, egy dohányzó és egy teljesen fölszerelt konyha található. Jelenleg három kisebb méretű, 135 wattos és három nagyobb, 1000 wattos elérhető. Minden helyszín szabályozható fényerősségű, 300 wattos lámpákkal bevilágított, így igény esetén vaku nélkül is lehet itt fotózni. A stúdióban használható füstgép, vetítőgép, ékszerek és kiegészítők egyaránt.

A műterem hétfőtől péntekig 8-tól 17 óráig tart nyitva. A bérleti díj a nyitva tartási időben óránként 3.000,- forint, hétvégén és a nyitvatartási időn kívül pedig 4.000,- forint. Ebből az árból kapnak a MÚOSZ tagjai 30 százalékos engedményt.

A stúdió igénybe vétele csak előzetes foglalással lehetséges. Időpontot foglalni a + 36 (70) 608-2613-as telefonszámon vagy a http://www.chili007.hu/studio-arak/ oldalon, on-line módon lehet.

Képek a stúdióból

A stúdió Google térképén