Januártól jógázz Te is – Nagy Nórával a Sajtóházban!

A dinamikus jóga órák 75 percesek, zsírégető, keringés és anyagcsere serkentő hatásúak. Gerincbarát mozgásforma, az óra végén dinamikus nyújtással. Válassz edzettségedhez megfelelő órát!

3887Nagy Nóra (képünkön) szeptembertől tart nagy sikerrel gerinctorna foglalkozásokat a Sajtóházban. 2016-ban már dinamikus jóga órákat is vehetünk tőle.

Hogy mi az a dinamikus jóga? Mit jelenthet a nyugati ember számára? A választ egyik hazai képviselőjétől, Almásy Csillától idézzük:

„A dinamikus jóga órán a klasszikus jóga alapgyakorlatait (ászanáit) használjuk, azokat kiegészítjük, gyakorlatsorokat építünk fel, így alakítjuk ki a dinamikus, úgynevezett flow jelleget. Egyik gyakorlatból épül a másik, ötvözzük a hagyományos jógapózokat a gerincedzés elemeivel, melyből létrejön egy tudatos, mégis izgalmas jógagyakorlás.

Ha az aerobik típusú órákon nem érzed igazán jól magad, de fizikailag alaposan megdolgoztató edzésre vágysz, ahol az egyes gyakorlatokat csak párszor ismételjük, nem pedig megszámlálhatatlan guggolást és térdhúzást kell végezned, akkor próbáld ki a dinamikus jógát!

3888Erős, feszes, szálkás izmokat, egészséges, stabil, rugalmas gerincet nyersz általa. Célunk az erő és a hajlékonyság fejlesztése, a megrövidült izmok nyújtása, a gyenge izmok erősítése, a gerinc karbantartása, ezáltal egy funkcionálisan egészséges test elérése.

A dinamikus jóga gyakorlatai tökéletesen alkalmasak a gerinc edzésére, tornájára, a rossz tartásból, ülőmunkából adódó hát- és derékproblémák megszüntetésére.”

Az óra igazi kihívást jelent fizikai értelemben, mentálisan viszont tökéletesen ellazít, relaxál. Szinte újjászületve távozik a vendég.”

3889

Kedvezményes áron a MÚOSZ tagjainak:

– 1 alkalom: 1500 Ft
– 4 alkalmas bérlet: 5500 Ft
– 8 alkalmas bérlet: 10500 Ft

Időpontok:

– Kezdőknek: hétfő 18-tól 19:15-ig
– Haladóknak: kedd 18-tól 19:15-ig

A foglalkozásra a 30/392-2320-as telefonszámon, közvetlenül az oktatónál lehet bejelentkezni.

Minden érdeklődőt szeretettel várunk!