Nikon Photo Contest 2018-2019

A pályázatokat 2018. október 18-án reggel 06:00 órától 2019. január 31-én reggel 05:00 óráig fogadják (a dátumok és időpontok a keleti parti standard idő (EST) szerint értendők).

A 37. Nikon Photo Contest három kategóriára oszlik: Open (nyitott), Next Generation (következő generáció) és Short Film (rövidfilm).

Az Open (nyitott) kategória témája a „Change” (változás). Jelentős változások idejét éljük az élet minden területén, a munkától kezdve az életstílusokon át az éghajlatig. A Nikon olyan pályázatokat vár, amelyek kifejezik a fotósok által a világ elé tárni kívánt változásokat.

A – 25 évnél nem idősebb fotósok számára nyitott – Next Generation (következő generáció) kategória témája az „Identity” (identitás). A Nikon a fiatalok identitását felderítő, kizárólag a fiatalabb generációkra jellemző pályázatokat vár.

A Short Film (rövidfilm) kategória témája a „Hope” (remény), amelyben a Nikon a jövőt reményteljes fényben megjelenítő pályázatokat vár.

Részvételi feltételek és benyújtási szabályok

A verseny minden professzionális és amatőr fotós előtt nyitva áll, tekintet nélkül korra, nemre és állampolgárságra.

A kategóriákkal, a benyújtás szabályaival, a zsűrizés folyamatával, valamint a díjakkal és nyereményekkel kapcsolatos további információkért keresse fel a weboldalunkat: http://www.nikon-photocontest.com/en/

Önnek ajánljuk