Az Európai Parlament Kommunikációs Főigazgatóságának pályázati felhívása

Az Európai Parlament Kommunikációs Főigazgatósága új pályázati felhívást hirdetett meg online és offline kommunikációs tevékenységek támogatására, melyek az Európai Parlament identitásának, szerepének és politikai jellegének jobb megértését célozzák, különös tekintettel a 2019-es európai parlamenti választásokra.

A Kommunikációs Főigazgatóság meghirdette események kategóriában pályázati felhívását, a pályázatok leadási határideje: 2018. szeptember 17.

Az „események” kategóriába beletartozik minden olyan, politikailag nem részre hajló online vagy offline (lehetőleg webes tartalommal rendelkező) esemény, mint például szemináriumok, konferenciák, viták, vitafórumok, kiállítások, versenyek, vagy kulturális és sportrendezvények, melyeknek célja egy kommunikációs platform létrehozása az állampolgárok számára.

Megvalósítási időszak: 2018. november 1. és 2019. augusztus 31. között

Az EP társfinanszírozása a projektek teljes költségének maximum 80%-át fedezi.

A pályázati űrlap, valamint a kitöltési útmutató erről az  oldalról tölthető le (Directorate General for Communication – Financial support for communication actions (media and events) – Grants 2018 – Events).

További információ

A pályázati felhívással kapcsolatos kérdéseket az alábbi e-mail címen lehet feltenni:

dgcomm-subvention@ep.europa.eu

Önnek ajánljuk