Szeptemberben újra fotóriporter tanfolyam indul

Évtizedek óta nálunk tanulják a mesterséget a magyar fotóriporterek, ma is csak mi foglalkozunk speciális riporterképzéssel.

Tanfolyamunk lényege, hogy a hallgatók a gyakorlatban és a gyakorlatból sajátítsák el a szakma minden fontos elemét. Manapság a médiában dolgozó fotóriporternek szinte minden műfajban otthon kell éreznie magát, így képzésünk a klasszikus sajtófotós tudnivalókon kívül a műtermi-szolgáltatói, artisztikus-műkereskedelmi és más irányokat is bemutatja hallgatóinknak. Óráinkon és a gyakorlati terepmunkákon olyanoktól tanulhatnak, akiknek a képeivel naponta találkozni, akik riporterként, képszerkesztőként meghatározzák a nyomtatott és online média arculatát, akik döntő szerepet játszanak a magyar fotográfiában.

Fazekas István óráján – Fotó: Kovács Miklós Dániel

A sikeres fotóriporteri tanfolyamot a MÚOSZ 2018-ben is folytatja. A képzés szakmai vezetője Szarka Klára.

A tanfolyam előreláthatóan 2018. szeptember 22-én indul.

Szeptember 8-án, valamint szeptember 15-én 11 és 14 óra között nyílt nappal egybekötött felvételi beszélgetést tartunk. A nyílt nap kezdéseként, 15-én, szombaton 11 órakor a 2017-2018-as tanév végzőseinek munkáiból közös kiállítás nyílik.

A tanfolyam bruttó díja 444.500,- Ft (350.000,- Ft plusz áfa). A részvételi díj tíz vagy két részletben, illetve egyben is fizethető. Egyösszegű befizetés esetén 15%, két részletben történő fizetés esetén pedig 10 % engedményt biztosítunk a tanfolyam árából. MÚOSZ-tagok további 5% kedvezménnyel vehetnek részt a tanfolyamon.

A fotóriporter tanfolyam legalább 10 fő jelentkezése esetén indul. Jelentkezni és érdeklődni az iroda@muosz.hu címen lehet.

Önnek ajánljuk