Garda Fesztivál Tihanyban – kedvezményes szállással

Az idén november 3. és 5. között megrendezendő Garda Fesztivál Tihany egyik legnagyszerűbb fesztiválja, amely a gardahalászoknak állít emléket halászléfőzéssel, borkóstolókkal, kulturális programokkal, kirándulásokkal és hajózással. A fesztivál idejére – november  3. és 4. éjszakára – a tihanyi MÚOSZ-üdülő is kinyit, MÚOSZ-tagok számára kedvezményes szállásárakkal.

A balatoni halászat már hétezer éve is létezett, az apró, 25-35 centiméter hosszú rajhal, a garda pedig évszázadokon keresztül volt a Tihany térségében élőknek mindennapi étke és cserealapja.

A Garda Fesztivál programja ide kattintva elérhető.

A nagyszabású fesztivál idejére – november  3. és 4. éjszakára – a tihanyi MÚOSZ-üdülő is kinyit, és szezoni áron kínál szobákat az érdeklődőknek. Foglalás a https://muosz.hu/szolgaltatasok/tihany-szallas/ oldalról indítható.

A MÚOSZ-tagok számára elérhető, kedvezményes árakhoz egy kuponkód megadása szükséges, amely a következő: MUOSZTAG – ezzel a kóddal a tagjaink a listaárakhoz képest 20 százalékos kedvezménnyel foglalhatnak.

A foglalásokat követően a tagság érvényességét ellenőrizzük. Tagdíjhátralékosok csak a hátralék rendezése után vehetik igénybe a kedvezményt!

Önnek ajánljuk