Sajtószabadság – az amerikai ügyvivő előadása a Sajtóházban

Sajtószabadság – Maradandó értékek dinamikus médiakörnyezetben (Freedom of the Press: Enduring Values in a Dynamic Media Environment) – ezzel a címmel tart előadást a Magyar Újságírók Országos Szövetsége és az Amerikai Nagykövetség szervezésében David J. Kostelancik, az Egyesült Államok Budapesti Nagykövetségének ideiglenes ügyvivője 2017. október 17-én, kedden 10 óra 30 perctől a Sajtóház (1064 Budapest, Vörösmarty utca 47/A) Táncsics-Rát termében.

Az előadást egy beszélgetés követi az ügyvivővel. A moderált sajtóbeszélgetés angol nyelven folyik majd, magyar tolmácsolással. Az amerikai ügyvivő angol nyelvű beszédének elhangzása után a szöveget magyarul is rendelkezésre bocsátjuk.

A rendezvény sajtónyilvános, így a szervezők kérik, hogy a rádiós és tévés stábok a műszaki előkészületek miatt legkésőbb 10 órakor foglalják el a helyüket.

A program nyilvános, de a hely befogadóképességére tekintettel regisztrációhoz kötött. Kérjük, hogy az érdeklődők a részvételi szándékukat szíveskedjenek legkésőbb október 15-ig előzetesen jelezni az iroda@muosz.hu e-mail-címen.

A rendezvény meghívója ide kattintva letölthető (pdf)

 

Önnek ajánljuk