Küldüttgyűlést tartott a MÚOSZ

A Fővárosi Törvényszék kérésének eleget téve módosította a szervezet májusban elfogadott, új Alapszabályát a Magyar Újságírók Országos Szövetségének küldöttgyűlése szeptember 30-án, szombaton Budapesten, a Sajtóházban.

A küldöttgyűlés kezdetén Hargitai Miklós elnök tájékoztatta a küldötteket a MÚOSZ anyagi helyzetéről, valamint az elnökség által az elmúlt időszakban elvégzett munkáról. Ezt követően a 33 jelenlévő küldött az Alapszabály módosításáról szavazott. A küldöttgyűlés levezető elnöke, Árpási Zoltán és a MÚOSZ jogi képviselője, Huszák Balázs arról tájékoztatta a küldötteket, hogy a Fővárosi Törvényszék hiánypótló felhívásában apróbb, technikai módosításokat, kiegészítéseket kért csak a májusban elfogadott Alapszabályon. E módosításoknak a küldöttek csaknem egyhangú szavazással eleget is tettek. A MÚOSZ egységes szerkezetű, új Alapszabálya – a most elfogadottt módosításokkal – október 1-jén lép hatályba.

A küldöttgyűlés végén, az Egyebek napirendi pont keretében Intődy Gábor, a MÚOSZ ügyveztője adott tájékoztatást a küldötteknek a szövetség ingatlangazdálkodásával kapcsolatos kérdésekről, aktualitásokról.

Önnek ajánljuk