Média Horgászkupa Martfűn

Immár második alkalommal rendezték meg az újságírók számára meghirdetett Média Horgászkupát a Martfű Termál SPA, a martfűi Termál Horgászegyesület és a MÚOSZ Patakpart Horgászegyesülete közös szervezésében, szeptember 9-én Martfűn.

Összesen kilenc csapat két-két fővel indult a kellemes időben megtartott versenyen. Végül a Patakpart team, Ricsei Tibor és Sári János vihette el az első díjat, akik együttes erővel csaknem 29 kilogramm halat fogtak a nap folyamán. A második helyezést a Termál team, Rózsa János és Hőgye Ferenc kapta. A harmadikat pedig a Megya csapat, Merena László és Gyalai Imre érdemelte ki.

Amikor a martfűi tavat horgásztóvá minősítették, sokan arra gondoltak, hogy milyen jó lenne minél jobban kihasználni a tó adta lehetőségeket. A média-horgászverseny ötlete több mint két éve foglalkoztatta a szervezőket. A tónak ráadásul remek halállománya van: három éve egy olimpiai bajnok száz keszeget fogott itt… A szervezők remélik, hogy A Média Horgászkupa és az ehhez hasonló programok messzire viszik majd a tó és környéke jó hírét.

Ágoston Enikő

Önnek ajánljuk